Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Gott Nytt År!!

2012-12-31

Gott nytt år alla fina läsare! 
Det har varit ett stort år både för killarna och för oss. Fanbasen har växt tillsammans med killarna och den blir bara större och större. Vi hoppas att lika som oss ni har haft ett super bra år med massor av 1D-minnen!
Ni är bäst, massor av kramar, OneDirectionSwe
 
 

 


Instagram - Maz

2012-12-31

 
@mazzi_mazzi: Andy photo bombing Liam like a baws ha
 
 


Dagens Bild 311212

2012-12-31

 


"Första gången vi spelade LWWY för killarna" - Carl Falk

2012-12-30

 


Ljushav - 8 Maj 2013

2012-12-30

 
Vi har fått många frågor om Ljushavet vi pratade om för ett tag sedan! Det är inte vi som arrangerar detta och ber er vänligen kontakta ägarna av sidan på facebook om ni har frågor. Den hittar ni här!
 
För er som inte vet vad jag pratar om, så här skriver de på Facebook: 
"Den 8 Maj 2013 står One Direction på svensk scen under Take Me Home tour. Vi fans som har biljetter till konserten vill visa vår kärlek till killarna och det genom ett fantastiskt sätt!
Under ett par låtar kommer vi att helt plötsligt ta upp röda ljusstavar / mobiler och bilda ett "ljushav", vi har inte spellistan ännu men vi har ändå gjort en planering.
Du kommer behöva en eller flera ljusstavar!
Färg? RÖDA
Vi kommer hålla upp ljusstavarna under följande låtar: Little ThingsOver Again
Ljusstavar finns hos glowsticks.se, teknikmagasinet.se, partykungen.se & conrad.se"
 


Niall med vänner

2012-12-30

Bilder ifrån några dagar sen när Niall var hemma I Mullingar.
 
 


Harry på heathrow igår

2012-12-30

Det är dock osäkert vart han är påväg!
 
 


Dagens Bild 301212

2012-12-30

 


Niall önskar ett fan gott nytt år!

2012-12-30

På flygplatsen igår.
 
 
 
 


Liam och hans julgran!

2012-12-29

 
 


dagens bild 291212

2012-12-29

 
 


Osedda bilder

2012-12-29

 Bilderna är tagna på ett poolparty för ganska länge sedan! 

 


Jul-intervju!

2012-12-28

 


Niall grattar Demi Lovatos lillasyster

2012-12-28


 


Niall med fans hemma i Mullingar idag

2012-12-28

 
 


Bloglovin

2012-12-28

 
Glöm inte att följa oss på Bloglovin där du kan se varje gång vi lägger ut ett nytt inlägg. 
Klicka på bilden här nedan eller på +knappen i headern! :)
 
 
 


Eleanor & Danielle

2012-12-28


 


dagens bild 281212

2012-12-28

 


SiriusXM Hits 1 Holiday Special!

2012-12-28

 
 
 
 


Liam bowlar med Andy

2012-12-27

 


Zayn tatuerar sig!

2012-12-27

En ny bild ifrån när Zayn var i New York och tatuerade sig.
 
 


Harry idag med Olly Murs och flera

2012-12-27

 
Med fans:


Perrie med Zayns familj

2012-12-26

Bilden till vänter är från idag när Perrie och Doniya(Zayns syster) shoppade tillsammans.
Den till vänter är från dagen innan julafton då Perrie var tillsammans med Zayns familj!


Niall på julafton

2012-12-26

 


Haylor i Utah för några dagar sen

2012-12-26

 
 


dagens bild 251212

2012-12-25

 


OBS!

2012-12-25

Vi vill även påpeka att i dropdown-menyn högst upp till höger kan ni läsa om både killarna individuellt och om deras resa som ett band. Där hittar ni de vanligaste frågorna om killarna så om ni undrar något föreslår vi att ni kollar där först! :-)
 
Det finns också en flik där vi skrivit om oss själva om ni är intresserade. Där hittar ni även våra bloggar och twitter! Än en gång, hoppas att ni tycker om designen lika mycket som oss!
 
 


Ny bloggdesign!

2012-12-25

Nu har vi äntligen den nya designen gjord, vi är väldigt nöjda med den och vi hoppas att ni känner likadant. Kommentera gärna era åsikter! :)
 
Designen är gjord av Nathalie som säljer designer på sin personliga blogg!  Även så driver hon en novellblogg om just One Direction. Hon har skrivit ett flertal noveller som går att läsa under "arkiv" men just nu håller hon på och skriver "I will always choose you - PART 2" som är en fortsättning på hennes förra novell. 
 
Om ni också älskar att läsa noveller, och helst om killarna, så rekommenderar vi att ni går in på hennes sida. Handlingen av den första novelldelen ser ut såhär:
 
Sarah Fuller ska satsa på dansen. Efter att hennes otrogna pojkvän svikit henne gång på gångbestämmer hon sig för att satsa på sin karriär, skolan och allt som har med dansen att göra. Ingen kille ska komma ivägen för henne igen. Så är det bestämt och så ska det vara tänker Sarah. Tills hon träffar Harry som vänder hela hennes värld och upp ner...
 
Medans fortsättningen förklaras såhär:
 
Sarah sliter för att komma tillbaka, men det är inte lätt med en fot som inte vill fungera och ett psyke som bleknar. Som om det skulle vara hennes största problem. Samtidigt som Sarah tvivlar på sig själv och sin fot kommer också någon som kanske kommer att få Harry att tvivla. Harrys ex-flickvän Morgan är tillbaka och hennes avsikter är inte goda.
 
 
Klicka bara på bilden ovanför så kommer ni till novellbloggen!
 
 


Killarna hälsar God Jul

2012-12-25

Som ni kanske vet så firar de flesta länder julafton idag, killarna med!
De har i alla fall gjort en liten julhälsning till alla fans, så god jul igen då :-)
 


Our 1D Experience! (Av Mimmi och Moa)

2012-12-24

Hej alla fina svenska directioners! Mimmi och Moa här, som är de två lyckliga vinnarna av X-factors Superfans-tävling, och därmed åkte till New York för att se och träffa killarna den tredje och fjärde december. Det var en oslagbar resa som vi aldrig kommer att glömma, och nu tänkte vi dela med oss lite av våran oförglömliga upplevelse. Vi var i New York i fem dagar, vilket bestod av två One Direction-dagar; en med konserten på Madison Square Garden, och dagen efter det hemliga Bring Me To 1D-eventet.

 

Konserten: Vi blev upphämtade av en buss utanför hotellet vid halv fem-tiden på måndagen, och i sällskap av de andra vinnarna och killarnas Up All Night Live Tour DVD på högsta volym, tog vi oss till konserten. När vi kom fram till MSG samlades vi vinnare utanför arenan, och fick tillsammans gå in först på arenan. Ett tomt Madison Square Garden, det är bara sjukt. Tyvärr så satt inte alla vinnare tillsammans, men vi hade turen att få front row. (Vilket även det var sinnessjukt…) När arenan började fyllas med folk och stämningen bara steg, släcktes plötsligt lamporna och Ed Sheeran (!!!) gick ut på scen. Vi är även stora fans av Ed (vem är inte det?) så detta var för oss bara en stor bonus. Han var heeelt grym och byggde definitivt upp stämningen för killarna. Efter ett tag lös storbildskärmen på scenen upp, och det startades en nedräkning som 20 000 directioners räknade ner med. När det hade passerat noll och skriken var galet höga (precis som det ska vara) stod vi fortfarande förvirrat och tittade mot skärmen - då vi märker att killarna skjutits upp ur golvet bara en meter ifrån oss och Up All Night plötsligt fyller arenan. Efter UAN håller Liam sitt lilla välkommstal, då han går emot oss och säger: ”It’s amazing to see we got so many people from all over the world here, I saw some swedish flags over here” och pekar på oss och ler (!!!)

 Vi har svårt att beskriva vad faktiskt hände den kvällen, men här är lite av det: -När de såg de svenska flaggorna märkte man att killarna blev glada och de skojflirtade med oss konserten igenom.

-Under Save You Tonight hoppade killarna ner från scenen och Louis sprang direkt fram till oss och sjöng i kameran tills han av misstag knockar ner den med huvudet (hahaha)! 

-Zayn fastande även i våran Sverige flagga och kom tillbaks och klappade oss på kinden, haha!

-I Little Things, precis innan Nialls solo, kommer Ed återigen in på scenen, sätter sig mellan Harry och Liam och sjunger tillsammans med killarna (Allt detta hände en meter ifrån oss…)

- Liam tar även upp konfetti som föll ner från taket, garvar och slänger den på oss (OBS: Denna konfetti är nu i säkert förvar aka Mimmis säng hahaha) 

-När Paul såg Sverige flaggan kom han till oss och pratade, han tog även en av våra flaggor.

-Killarna sjöng bland annat delar i Teenage Dirtbag, Moments, Gotta Be You och Kiss you till oss (iiiiiiiiih)

-Sist men verkligen inte minst.. Vi kastade upp vår Sverige flagga på scenen som Niall sedan plockade upp, höll upp för hela MSG och sedan la i sin bakficka, precis innan WMYB. O-M-G. (länk) Ungefär vid 3.19 ser ni hur Niall plockar upp flaggan! Ni kan även kolla här från 4.23, från en annan vinkel)

 

Eventet: Den dagen hände det verkligen så mycket, men vi har valt ut några av höjdpunkterna som vi kommer att berätta om. Killarna var jättetrevliga och gulliga (Och charmiga!!) men inte riktigt som de framställs i media. Vi trodde till exempel att Louis skulle vara väldigt mycket framåt, ta mycket plats, och att Zayn skulle vara lite blyg. Men det visade sig vara tvärtom!

Vår träff: Innan träffen var vi verkligen supertaggade och glada, men verkligen inte nervösa! Vi kom in i rummet lite för tidigt och Harry var inte där då. Killarna hade visat tidigare på dagen att de kände igen oss från konserten, och som vi alla vet kan killarna lite svenska, så vi hoppade in i rummet och sa “Vee elscaday!” (haha, som de säger ”vi älskar dig”) När killarna fick syn på oss så höll Mimmi upp flaggan och frågade om de kände igen den. Då sa Niall direkt ”Aaahh, you’re the Swedish girls from the right side of the stage” och visade var vi stod på konserten i förhållande till honom. Liam, Louis och Zayn höll med. Vi gav Sverige fotbollen till Louis, som skulle styla lite men misslyckades och blev väldigt generad, hahah, så underbar! Vi gav även killarna Kalles kaviar och skojade med att säga att det var tandkräm. Killarna hade koll på att det inte var det, de skattade och konstaterade att det smakade riktigt äckligt. Då hoppade Harry in och skrek “köttbullar” (hur söt!?). Vi gav även honom en kaviar tub, och han sa direkt “This is absolutly amazing!” Vi snackade om allt möjligt, och hade verkligen grym tid med killarna. Det finns så många saker att berätta om träffen men allt får inte plats här. Men vi fick iallafall riktigt bra kontakt med killarna, Mimmi fick bäst kontakt med Harry och Moa med Niall... Efter träffen hade de ett akustiskt framträdande, där de bland annat framträdde Little Things och WMYB. Det var ganska fantastiskt kan vi säga... Och det blev inte sämre av att killarna (Speciellt Harry) sjöng stora delar med blicken på oss och vår kamera… Mellan två av låtarna (när det var någorlunda tyst i rummet) ropade vi lite spontant ”Vi älskar dig!” till dem, och killarna vände sig snabbt mot oss; och Harry ropade glatt ”Jag elscar dej too!” Niall skrattade och skrek ”KÖTTBULLAR!” och Zayn posade lite och sa ”Puss puss” medans Liam och Louis garvade. Enligt dem som jobbade på eventet fick inget annat land lika mycket uppmärksamhet som Sverige fick, och det var också bara oss som dem pratade med på ett annat språk under eventet; så vi kan inte riktigt vara något annat än nöjda och hoppas att deras kärlek till Sverige och alla oss svenska directioners bara blev större under dagen!

Om ni har några frågor eller så kan ni kontakta oss på twitter Mimmi (@mimmi_andrea) eller Moa (@moanystrm)

Här kan ni kolla på våra videobloggar från resan: länk

 


Grattis Louis ♥

2012-12-24

Ett stort grattis till Louis som fyller 21 idag!
 
 
 
 


God jul alla läsare!

2012-12-24Instagram!

2012-12-23

Denna bild lades ut av en vän till Harry!
 
 


Råd till X Factor vinnare, tatueringar och 'Haylor'!

2012-12-23

 


Niall idag!

2012-12-23

 


Niall's backstage tour

2012-12-23

 


Jay Tomlinson instagrammar

2012-12-23

@jaytomlinson: Can't believe my little boy is turning 21 so soon. I'm so pleased on what a lovely man he has
turned into! Little did I know, 21 years ago, that tomorrow I would meet the best boy in the world #proudmum 
xxx
 
 


Niall tweetar

2012-12-23

Fans är tydligen utanför Nialls hus så här sent på kvällen. Helt respektlöst. Killarna förtjänar att vara ifred
när de är lediga. Speciellt när de är med sina familjer och ska fira jul.
 
 


Harry pratar om honom och Taylor

2012-12-22

 


Harry och Taylor i Utah

2012-12-22

 
 


På LAX 20/12

2012-12-22

 
 


Zayn tweetar om sin julgran!

2012-12-21

 
 


Var med i killarnas nya film!!

2012-12-21Bilder från X Factor US

2012-12-21Kiss You på X Factor USA

2012-12-21

 


The X Factor USA Final

2012-12-20

Ikväll kommer killarna att medverka i finalen av X Factor USA och sjunga Kiss You.
Programmet börjar kl 02:00, svensk tid, och går att se här :)
 
 


Niall med Emblem3

2012-12-20

@wesleystromberg: Chillin with the homie Niall from 1D @nialler1993
 
 dagens bild 201212

2012-12-20

 


Louis & Zayns nya tatueringar

2012-12-20

Louis nya tatuering föreställer en kompass, och Zayns nya är en dödskalle!
 
 


Harry igår, 19 december

2012-12-20

Bilder på Harry efter att han lämnar en väns hem i kalifornien!
 
 
   
 


Killarnas öronsnäckor till TMH turnén

2012-12-20

 


Kiss You (Lyric Video)

2012-12-19

 


Erbjudande på CDON.com!

2012-12-19

Har ni köpt 1D-hörlurarna än? Erbjudandet på CDON.com gäller endast idag så passa på nu! Med vår 
egna rabattkod slipper ni också betala frakten så det blir extra billigt!  
Rabattkod: OneDirectionSwe
 
Klicka på bilden för att komma till julkalendern på CDON.com! :)
 


Harrys nya tatuering

2012-12-19

@freddy_negrete: @harrystyles new tat and #taylorswift and me and @booboonegrete good times
 
 


Harry och Taylor i en tatueringsstudio

2012-12-19

Bilden är tagen för några minuter sen inne i en tatueringsstudio. 


BM21D - The Best Bits

2012-12-18

 


1D-Hörlurar!

2012-12-18

Imorgon kommer CDON.com att ha ett erbjudande på 1D-hörlurarna i sin julkalender. In Ear kommer att kosta
99 kr istället för 199 kr och de stora kåporna kommer att kosta 199 kr istället för 299 kr! Lägger ni även på
våran fraktfria kod får ni allting till bästa pris. Erbjudandet gäller alltså bara imorgon. Länken till julkalendern
på CDON.com hittar ni här och den fraktfria koden som ni lägger till i kassan är OneDirectionSwe
 
 
Passa på nu och köp dessa fina One Direction-hörlurarna till dig själv eller kanske till en kompis i julklapp! 
 


Hands by One Direction OnePiece

2012-12-18

Ni har väl inte missat att man kan köpa sig en alldeles egen One Direction OnePiece? Killarna har själva
designat de med sina egna handavtryck och de går att beställa på OnePiece.se nu! Lagret är för tillfället slut
men om du beställer nu får du din OnePiece i slutet på januari!
 
Klicka på bilden fär att komma till OnePiece.se. Du hittar de längst ner på sidan!
 

Kolla också in behind the scenes-videon från när de gjorde avtrycken! 
 


Cupcakes som Harry beställde till Taylor

2012-12-18

 


Liam, Louis och Zayn - sanning eller konsikvens

2012-12-18

 


Nick Grimshaw - instagram

2012-12-17Jon Shone twittrar och lägger upp en bild

2012-12-17


 


Harry - Instagram

2012-12-17dagens bild 171212

2012-12-17

 


BM21D - Guitars and Goodbyes

2012-12-17

 


Niall tweetar!

2012-12-17

 


Vinn signerad tröja på Liam- AVSLUTAD

2012-12-17

Det har gått en vecka och tävlingen är nu avslutad. 
Vi har som sagt slumpat en vinnare ur kommentarerna och personen vi väljer kommer att 
få hem en signerad tröja av Liam! 
Vi hade inte så jättemånga tävlande men vi säger tack till alla som var med och tävlade! :-)
Vi har skickat ett mail till vinnaren så det är bara att kolla inkorgen!! 
 
Ni kan fortfarande (fram till nyår) beställa 1D-hörlurar fraktfritt på CDON.com med hjälp av
koden OneDirectionSwe som du nämner i kassan. 


Punk Direction

2012-12-17

 
  
Dessa bilder är alltså inte äkta utan det är fans som redigerat de och skickat till Louis.
Här är några redigerade bilder på de andra killarna också. 
 
 
Vad tycker ni? Hot or not? ;)
 


Take Me Home (Super Deluxe Edition) - EXTRAPRIS!

2012-12-17

Passa på att köpa Take Me Home (Super Deluxe Edition) nu!
CDON.com har för tillfället extrapris på boxen och priset är nedsatt med 200 kr! 
 
Klicka på bilden för att komma till sidan!  
 
Den perfekta julklappen till One Direction-fanet!
 


One Direction - Facebook

2012-12-17

 


Rykten och annat.

2012-12-17

Vi la tidigare ut ett inlägg med en bild på en tidning som skrev att Taylor var gravid. Vi gjorde det för att det

var flera som skrev att de ville att vi skulle lägga ut det för att få info om vad som händer. Vi skrev i inlägget

att det inte var sant men många ville att vi skulle ta bort det ändå.

Vi kan inte göra som alla vill som ni märker men vi har valt att ta bort det för vi i vanliga fall inte lägger ut

liknande rykten. Vi ber om ursäkt om någon tog illa upp och vi hoppas att alla förstår. Vi kommer i framtiden

fortsätta som vanligt med att inte lägga ut sånna rykten.

Vi försöker göra alla nöjda men det är inte alltid så lätt. Nu gör vi det vi tycker är bäst för killarna och om ni vill

ha information om rykten så får ni kolla upp det själva. Vi kan självklart svara om ni frågar på twitter eller annat.Nysläppta bilder från Milano i november

2012-12-17

 


Gangster Harry

2012-12-16

 
 
Är det någon som ser Harry? ;)
 


BM21D - Meeting 1D

2012-12-16

 


Peoples Choice - Favorite Music Fan Following

2012-12-16

Kom igen nu och rösta på Directioners! Klicka på bilden under för att komma till röstningssidan.
 
 


BM21D - Kiss You Premiere

2012-12-15

 


Niall twittrar

2012-12-15

 https://soundcloud.com/hotnready
 


Kiss You preview - bilder

2012-12-15 


Billboard's Top New Artist of 2012 - Q&A

2012-12-15

Klicka på bilderna för att läsa bandets gemensamma Q&A respektive killarnas individuella. 
 
 
 


Niall ute med vänner (14/12)

2012-12-15

 


Harry och Taylor i England - Fler bilder

2012-12-15

 
 


1D m.fl. grattar Taylor Swift 13/12

2012-12-15

 
 
 Taylor och Harry ute på promenad (13 Dec)

2012-12-15

 


Taylor och Harry i England

2012-12-15

 


Vinn en signerad tröja på Liam!!

2012-12-14

CDON.COM har precis fått in nya hörlurar som vi tänkte att ni skulle få betygsätta! 
Det enda ni ska göra är att kommentera detta inlägg med vilken färg och modell ni gillar mest. 
 
Genom att klicka här eller på bildern under och kommentera detta inlägg med din åsikt, namn o mail är du med och tävlar om en signerad tröja på Liam. Vi kommer slumpa en vinnare ur kommentarerna. 
 
Ni kan också köpa hörlurarna med gratis frakt innan den 2012-12-31, om ni skriver koden OneDirectionSwe 
när ni kommer fram till kassan!
 
Tröjan ni tävlar om ser ut så här.
Det kommer alltså vara ännu en signatur på den tröjan vinnaren får. En kopierad och en han har gjort personligen!
 
 
Update: Var noga med att skriv namn och mail! 
 


BM21D - From Cupcakes to Questions

2012-12-14

 


MTV- Best artist of the year is...

2012-12-14

ONE DIRECTION!! Vi säger stort grattis till killarna som har haft ett fantastiskt år! 
 
 
 


Harry skjutsar Taylor till flygplatsen

2012-12-14

 


Ultimate Boyband Prize

2012-12-14

 


Dagens Bild 141212

2012-12-14

 


BM21D - Winners Arrival & The Boat Trip

2012-12-13

 
 


Louis idag

2012-12-13Barbara Walters intervju

2012-12-13

 
Det är väldigt många klipp från Sverige och även lite prat om svenskar som flashat.


Haylor- Idag, igår och i förrgår.

2012-12-13


 
 
 


Louis pyntar granen med Eleanor och hans mamma!

2012-12-13

 
 
 


Killarna med fans - BM21D event

2012-12-12Sneak peak - Zayn i Kiss You videon

2012-12-12Haylor

2012-12-12Harry med ett fan i Sheffield igår kväll

2012-12-12
Öppningsakt till 2013 turnén!

2012-12-11

 
 
Camryns hemsida hittar ni här!
 


Harry lämnar Taylors hotell i NYC

2012-12-11Barbara Walters 10-Most Fascinating People

2012-12-11

Killarna är med på Barbara Walters 10-Most Fascinating People, här är en sneak peak:
 
 


James Arthur: Jag har redan skrivit låtar till One Direction

2012-12-11

X Factor UK-vinnaren James Arthur har berättat att han redan har skrivit några låtar som skulle passa
One Direction. Läs artikeln på sugarscape genom att klicka på rubriken nedan.
 
 
 
 


Hur Liam fick tillbaka Danielle!

2012-12-11

Klicka på rubriken nedan för att komma till artikeln på unrealitytv.co.uk där de berättar om hur Liam fick
jobba för att få tillbaka Danielle i New York.
 
 


Bilder från MSG efterfesten!

2012-12-10

 


Stöd musikhjälpen - önska Little Things

2012-12-10

 
"Alla pengar som samlas in under Musikhjälpen går till Radiohjälpen och öronmärks för årets tema som är
Barnen i slummen har rätt till rent vatten. Och kom ihåg: Det viktiga är inte hur mycket du skänker
utan ditt engagemang! Det är tanken och handlingen som är det viktiga"
 
Gå in här för att hitta instruktioner om hur du hjälper Musikhjälpen genom att önska en låt! 
 


"Harry är singel" - The Hits Radio

2012-12-10

Harry har enligt The Hits Radio bekräftat att han är singel. Vad tror ni? Är han tillsammans med
Taylor eller är han singel?
 
 


1D World NYC

2012-12-10

Är du nyfiken på vad som säljs i 1D butikerna runt om i världen?
Här är en video från 1D World i New York City som öppnade den 17 november. Butiken stänger den 30
december, på grund av att det bara är en så kallad pop-up store, så om ni ska åka till New York innan
den 30 december föreslår jag att ni planerar in ett besök på 1D World som ligger precis vid Madison
Square Garden!
 
 


Rösta på killarna

2012-12-10

 
Klicka på bilden för att komma till sidan där du röstar på Bästa MTV-uppträdandet 2012 på MTV
Buzzworthy blog!
 


'Haylor' dansar på Jingle Ball

2012-12-10

 


WMYB från BM21D-eventet!

2012-12-10

 


Kiss You sneak peek

2012-12-10

Här kommer en liten sneak peek från nya musikvideon till Kiss You som släpps den 17 december!
 
 


Little Mix om "Zerrie"

2012-12-09

 
Ganska tidigt i intervjun pratar de om hur mycket Zayn älskar Perrie! Supergulligt!
 
 
 


X Factor UK Final - Kiss You

2012-12-09

 


Kiss You cover

2012-12-09

Här är en cover av Kiss You av samma tjej som gjorde en cover på Little Things som vi lade upp för ett
tag sedan. 
 
 
Vad tycker ni?
 


X Factor instagram

2012-12-09

@thexfactoruk: how much hotness in one pic? @OneDirection & @UnionJWorld @Real_Liam_Payne
 
 Ny bild från MTV

2012-12-09

 


Killarna drar tillbaka till LA

2012-12-09

Killarnas sound engineer skrev till en svensk tjej att killarna ska tillbaka till L.A. om några dagar för lite promo! 

 


X Factor UK

2012-12-09

Ikväll kommer killarna vara med på X Factor UK finalen och uppträda Kiss You. 
Länkar till LiveStreams hittar ni här under. Sändningen börjar kl 20.40 svensk tid!
 
    
 


Harry backstage På Jingle Ball

2012-12-09

 
(Tjejen man ser Harry krama i slutet är Dianna Agron)
 

 
 


Fler Bilder på Harry och Taylor i New York

2012-12-09

 


Killarna uppträder Little Things på Jingle Bell Ball

2012-12-09

 


Intervju Jingle Ball Z100

2012-12-09

 


Dagens Bild 091212

2012-12-09

 


Killarna @ Z100' Jingle Ball - NYC - 7 Dec

2012-12-08
Liam tweetar

2012-12-08

När killarna landade på Heathrow i London blev de överfallna av fans. Det var så många fans på flygplatsen
att killarna knappt kom ut. Liam blev riven och fans drog och slet i killarna hela tiden. Alla blev väldigt
upprörda och stressade, Louis pekade finger åt några The Wanted fans efter fansen skrikit
otrevligheter till pojkarna och Zayn slog en bil. Niall fick tydligen också panik eftersom han är klaustrofobisk
och Harry åkte med Taylor i hennes privatjet och gick ut genom en annan utgång.
Det var helt enkelt kaos. 
 


David Letterman intervjun

2012-12-08

Klicka här för att kolla på hela avsnittet med killarna. 
 


Olly Murs pratar om Haylor

2012-12-08Och vinnarna är....

2012-12-07

För tre veckor sen startade vi en tävling där man kunde vinna:
2 konsertbiljetter, en signerad tröja, ett One Direction-bäddset. 
 
Vi fick in över 1000 mail och det har varit hur svårt som helst att välja ut 3 st. av alla de här och
vi har verkligen kämpat för att hitta de värdiga vinnarna. 
Vi har läst mailen tusen gånger om och har äntligen, efter många om och men hittat 3 st. som
stog ut lite extra från alla andra. 
 
Vinnarna är:
1 pris, Två konsertbiljetter till 1D i Friendarena den 8 maj: Annica Gerdin
2 pris, En 1D-tröja signerad av killarna själva: Tanja Edemell
3 pris: Ett snyggt One Direciton-bäddset värt 450 kr: Olivia Michelsson
 
Tack för alla bidrag, ni är helt underbara allihopa. Det har varit ett jättesvårt beslut men nu säger vi ett stort grattis till det slutgiltiga vinnarna!!
 
Vi hoppas också att ni kommer tillbaka för fler tävlingar!
 


Zayn's nya tatueringar

2012-12-07

 


Utanför David Letterman igår 6/12

2012-12-07

 
 
 
 
 


Harry med Taylor igår kväll

2012-12-07

 


Mimmi berättar om sin träff med killarna

2012-12-07

 
 
Superfans-resan:%20Dag%203%20-%20M%C3%B6tet%20med%20One%20Direction
 


Liam igår (5 dec)

2012-12-06Louis och Niall i NYC igår (5 dec)

2012-12-06Niall och Louis idag!

2012-12-06

 
 


Roy Romano & Harry

2012-12-05

Roy Romano (@royromanox) twittrade nyss "Just met Harry Styles" och la upp denna bild:Harry twittrar - MSG

2012-12-05

Louis & Eleanor alldeles nyss

2012-12-05
Liam twittrar

2012-12-05BM21DLIVE

2012-12-05

 


Teen Now photoshoot

2012-12-05Mer bilder från Bring Me To 1D

2012-12-05

 


Musikal med sina flickvänner

2012-12-05

Efter att ha varit på musikalen Elf med sina flickvänner fotograferades Liam, Louis
och Zayn med några skådisar ifrån musikalen!
 
 
 


Ang. tävlingen!

2012-12-04

Hej!
Vi har sett att det är många som undrar när vinnaren kommer att presenteras på bloggen så vi tänkte bara skriva
ett inlägg om hur det ligger till. Vi håller fortfarande på att gå igenom mailen eftersom det var hur många som
helst som skickade in. Det är ett oerhört svårt jobb att behöva välja tre personer som ska få dessa priser då vi
helst skulle vilja ge något til alla våra läsare, men vi försöker så gott vi kan! Vinnaren kommer att presenteras
på bloggen så fort vi är klara, vilket kommer vara vilken dag som helst! 
 
Tack så jättemycket till alla som har skickat in till tävlingen! Det är jätteroligt att se hur många som är med
och tävlar.  
 
Lycka till nu! :)
 


BM21DLIVE

2012-12-04

 
 
 


Instagram - Eleanor & Danielle

2012-12-04

@eleanorj92:
 
@dcp1006:
 Perrie, Danielle och Eleanor igår.

2012-12-04

 
 


Harry twittrar

2012-12-04Uppdatering från NYC

2012-12-04

 
  
Spelaren verkar inte få plats riktigt men hoppas det går bra ändå!
 


Go1den Ticket event!

2012-12-04

 
 
Mimmi och Moa ska nu gå på eventet där de får träffa killarna och få en privat spelning tillsammans med
alla de andra Go1den Ticket vinnarna! 
 


Sugarscape - Video Highlights från MSG

2012-12-04

Sugarscape har satt ihop ett inlägg med video highlights från konserten igår. För att komma till sidan klickar du
på bilden nedan! 
 
 


Harry med Taylor Swift

2012-12-04

Harry följde med Taylor Swift tillbaka till hennes hotell efter efterfesten igår. På dessa bilder ses de hålla varandra
i handen. Även om det ser ut som att de verkligen tycker om varann och dejtar så väntar vi på att de själva
ska bekräfta det innan vi drar våra egna slutsatser.
 
 
Eftersom bilderna är från newscom är de äkta då det är olagligt att sälja oäkta bilder dit. 
 källa: newscom
 


Perrie tweetar!

2012-12-04

 
 
 
 


What Makes You Beautiful + Niall håller tal

2012-12-04

Mimmi nämnde i den andra videodagboken att Niall tog deras svenska flagga och stoppade den i fickan när
han stod på scenen. I den här videon får ni se Niall hålla ett litet tacktal, när han tar flaggan och också när
de sjunger sista låten; WMYB. 
 
 
 


Superfansresan dag 2!

2012-12-04

 
 Superfans-resan:%20Dag%202%20-%20One%20Direction-konserten
 
Vill du följa Mimmi och Moas twitterkonton hittar du de här!
Mimmi - Moa
 


En till bild från Madison Square Garden

2012-12-04

 
källa


Louis med Eleanor i New York

2012-12-04

 
 


Dagens Bild 041212

2012-12-04

 


Taylor på efterfesten efter MSG

2012-12-04

 


One Direction Loves all of Your Sharpie HELLOs!

2012-12-04

 


Några bilder från MSG

2012-12-04

Mer kommer, 


Go1den Ticket vinnarna!!

2012-12-03

 


1D at MSG

2012-12-03

 
 
 
 
 
 


Little Things - Royal Variety

2012-12-03
Mimmi och Moa i NYC

2012-12-03

 
 


Harry twittrar

2012-12-03 


Reklam utanför MSG

2012-12-03

 
Reklam utanför Madison Square Garden där killarna ska ha konsert ikväll! 
 
 


Bring Me 2 1D Live!

2012-12-03

 
Man ska kunna se eventet LIVE här, men det verkar inte fungera för tillfället! Vi hoppas att problemet
löser sig innan konserten startar om ungefär 7 timmar.
 


MTV Buzzworthy Blog: Haylor

2012-12-03

Detta är från http://buzzworthy.mtv.com/2012/12/03/harry-styles-taylor-swift-central-park-zoo/


Tweet om Liam & Danielle

2012-12-03Ja, vad tror ni?


Liam & Danielle, bilder

2012-12-03

Här är några fler bilder på Liam & Danielle när de håller hand!
 
 


Mer bilder på Harry och Taylor

2012-12-03

Somsagt, Taylor har sagt att de bara är vänner. Vi får se vad som händer i framtiden men just nu är de inget mer.


Superfansresan dag 1

2012-12-03

Superfans-resan:%20Dag%201%20-%20Ankomsten%20till%20New%20York 


Harry Styles och Taylor Swift video

2012-12-03

Här är en video från igår (2a December)! Fans tar bilder med Harry & Taylor i New York.


Testperiod!

2012-12-03

Hallå Directioners! Alicia heter jag, och jag ska få blogga här i 1-2 veckor, för att sedan se ifall jag
ska få fortsätta! Jag ska alltså få ha en liten testperiod här på bloggen vilket ska bli superkul!

Jag är en för det mesta glad tjej, född 98 och ja, jag älskar One Direction - fast det förstod ni väl haha!
Undrar ni något är det bara att fråga. Kram på er allihopa, hoppas ni kommer tycka om mig! :) xx
 


Zayn och Perrie påväg in på hotellet

2012-12-03

 


Harry och Taylor på resturangen

2012-12-03Instagram!

2012-12-02

@eleanorj92:
 
@louteasdale: "i wish i was big"
 


Några bilder från idag

2012-12-02

Liam har tydligen sagt till ett fan idag att han och Danielle är tillsammans igen, men vi väntar på ett
officiellt utlåtande från Liam själv innan vi drar några slutsatser.
Här ses de på väg till bilen och när de shoppar i Times Square.
 
Harry sågs i Central Park när han var på promenad tillsammans med Taylor Swift, Lou, Lux & Tom.
Taylor har bekräftat i radio att hon och Harry bara är goda vänner.
 
Niall i taxin (vänster), och Louis & Eleanor när de shoppar (höger):
 
Zayn & Perrie shoppar:
 
 


Mimmi är framme i NYC!!

2012-12-02

 "Just nu på Manhattan: Mimmi och kompisen Moa njuter av äventyr i New York. De svenska One Direction
Go1den Ticket-vinnarna kommer få gå på konserten på Madison Square Garden i morgon och tisdag är
fullproppad med exklusiva 1D-event. Vilket drömpris! Vinnare från över 40 länder världen över är på plats.
Happy Advent från New York!" - Sony Music Sweden
 
 


Killarna blir galna på scen!

2012-12-02

I slutet av deras konsert i Mohegan Sun Arena, för tre dagar sen, börjar killarna hoppa runt
på scenen och spela luftgittar osv. Haha!
 
 
 
 


Dagens Bild 021212

2012-12-02Nialls föräldrar

2012-12-02

Nialls föräldrar påväg ut ifrån hotellet killarna bor på för något timme sen!
 
 


Text santa celebrity advent calendar - Dag 1

2012-12-02

 
 
Tyvärr startar den automatiskt.
 


Kommande events

2012-12-02

Dec 3 - Madison Square Garden (NYC)
Dec 4 - BringMeTo1D (Vinnarnas dag)
Dec 7 - Z100 Jingle Ball (NYC)
Dec 8 - Capital FM Jingle Bell Ball (London)
Dec 9 - X Factor UK Final (Manchester)Zayn med fans idag

2012-12-02

 
 
 


Twitter

2012-12-02

Vi har fått massor av förfrågningar om vi inte kan skriva var killarna befinner sig hela tiden så vi tänkte
att vi skulle göra det. Det blir dock lite jobbigt om vi hela tiden ska göra ett nytt blogginlägg varje gång
de förflyttar sig så vi tänkte att vi skriver det på vår twitter. Har ni frågor eller om ni bara vill prata kanske
är det bara att skriva till oss där! :)
 


'The Joe' från Mohegan Sun

2012-12-02

Killarna spelade i Mohegan Sun Arena igår i Connecticut och kommer spela där ikväll också. Här är tre gifar
från gårdagens konsert när de gör 'The Joe'!
 
 


.

2012-12-01

 


Tävlingen är avslutad!

2012-12-01

Idag är det alltså den 1 december, den dagen vi avslutar tävlingen! 
Vi har fått in lite mer än 1000 bidrag och det kommer att ta ett tag att läsa igenom allt. Vi ska försöka bli
klara så fort som möjligt, vi kommer gå ut med vinnarna i början av veckan i alla fall :-)
 
Vi ägare(Amanda, Frida, Julia) kommer sitta med det här så mycket vi kan så kan därför ligga lågt med bloggningen.
Vi ska försöka hinna med allting men bara så ni vet! 
 
Så lycka till allihopa!