Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Niall & Louis på Glastonbury festival

2015-06-29

 


    
     
    
 


Bilder från konserten i Finland

2015-06-28


 
    
   
    
   
   
    
 
 


Med fans backstage i Göteborg

2015-06-25

   
 


One Direction på 'Between Us' fragrance launch

2015-06-25

 


Lämnar hotellet i London 24/6

2015-06-25

 
      
      
     
      
     
   
 


Nya bilder för "Between us"

2015-06-25

 
 


BEHIND THE SCENES PHOTOSHOOT

2015-06-25

Behind the scenes från deras fotografering inför den nya parfymen "Between us"


NY PARFYM - BETWEEN US

2015-06-25OTRA SWEDEN 23 JUNI

2015-06-25

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Louis på twitter

2015-06-23

 


One Direction på instagram

2015-06-23

@onedirection: Making plans for the new album
 


Harry på twitter

2015-06-23

 


Konsertinfo från Got Event

2015-06-20

One Direction | Ullevi
23 juni 2015

 

Välkommen till Ullevi - Nordens största arena! Här sker magiska ögonblick och på tisdag (23 juni) är det dags igen.

 

Välkommen!
Got Event & Live Nation

 

Nu är det bara dagar kvar tills One Direction står på svensk mark på Ullevi.
Med så mycket folk i området som framförallt kommer att lämna Ullevi samtidigt är det viktigt att tänka på några saker för att göra ditt besök så smidigt som möjligt. 

I det här mejlet har vi sammanställt nyttig information för både dig som ska besöka konserten och dig som kanske ska följa med besökare till Ullevi. Därför är det viktigt att du även skickar denna information till kompisar som ska gå på konserten eller om du har vänner och föräldrar som ska hämta dig efteråt.

 

Här ser du en kartbild över Ullevi.
Kartbild över Ullevi

Till Ullevi
Ullevi ligger centralt i Göteborg. Det är lätt att ta sig hit med både buss och spårvagn och det är även gångavstånd från Göteborgs centralstation. Ta gärna lite extra tid på dig om det är första gången du besöker oss så att du slipper stressa.
Varmt välkommen! 

Tre enkla saker att tänka på:
1 - Kom i god tid till arenan så du hinner fram i lugn och ro men tänk på att det inte är tillåtet att köa innan 07.00 på konsertdagens morgon. 
2 - Välj kollektivtrafik i första hand. Att parkera bil i närheten kan ta tid och du kan hamna långt från arenan. 
3 – Följ skyltning till den entré som står på din biljett. 

ATT TA SIG TILL ULLEVI
Tåg
Om du kommer med tåg till Göteborg är det promenadavstånd från Centralstationen. Att promenera tar cirka 15 minuter. 

Spårvagn 
Det finns flera spårvagnslinjer som går/stannar nära Ullevi. Spårvagn nummer 1, 3, 6 och 8 har hållplats Ullevi Norra och spårvagn 2 (även 6 och 8) stannar vid Ullevi södra.

Buss
Buss nr 60 stannar vid hållplats Ullevi Norra (dock annan position än spårvagnen)På Ullevi

För dig på ståplats
Samtliga biljetter till ståplats är onumrerade - däremot är dessa uppdelade i 4 olika sektioner; RED, BLUE, GREEN samt YELLOW. Din sektion står på din biljett. Det kommer inte vara möjligt att byta mellan dessa sektioner. Att köa till konserten är inte tillåtet tidigare än kl 07.00 på konsertdagen. De olika sektionerna på ståplats har olika insläpp beroende på vilken sektion man har biljett till (se karta). Vi vill påminna om att det ej är tillåtet att campa i området kring Ullevi. 

Entréerna till Ullevi öppnas kl 16.30. Om ni är på plats tidigt under dagen så kom ihåg att äta och dricka ordentligt och ha med dig kläder för både varmt och kallt väder. Dagen är lång! 
Om du tycker det blir för trångt under konserten, ta då ett steg tillbaka. Ståplatssektionerna är stora och du ser fortfarande bra, kanske till och med bättre, om du står en bit bak. 

Observera att det är 12-års åldergräns på ståplats. Denna åldersgräns är strikt och det råder inga undantag!

Vi rekommenderar föräldrar till barn mellan 12-16 år som köper ståplatsbiljett att också köpa en biljett och följa med sina barn på konserten.

För dig på sittplats
Samtliga biljetter på sittplats är numrerade, det vill säga att du och alla andra på läktaren har en fast placering. Det kommer inte vara möjligt att gå mellan de olika läktarsektionerna och inte heller ner på ståplats.

På sittplatser råder ingen åldersgräns men där uppmanar vi föräldrar till barn som är under 12 år att också köpa en biljett och följa med sina barn på konserten.

Vad får jag inte ta med mig in?
Vid insläppet genomförs en visitation. Selfiepinnar är inte tillåtet att ta med in. Ej heller paraplyer och flaskor. Mat och dryck får inte heller tas in men finns att köpa på arenan.
Systemkameror (kameror med utbytbart objektiv) eller ljud- och bildinspelningsutrustning är inte tillåtet att ta med in. Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror är tillåtna!

 

Mat och dryck
Återigen vill vi påminna om att tänka på att äta och dricka ordentligt under dagen. Väl inne på Ullevi finns kiosker på samtliga läktarsektioner och ståplats. Dessa har ett utbud av enklare mat, dryck och snacks till försäljning. 

Program
07.00 Köbildning är tillåten vid respektive entré 
10.00 Biljettkassan på Ullevi öppnar
16.30 Ullevis insläpp öppnar
19.15 Showstart 
22.20 (ca) Konserten slut 
Notera att tiden för konsertstart och -slut är ungefärliga!

ÖVRIG INFORMATION
- Sjukvårdspersonal finns tillgängligt på arenan. Ta hand om varandra och påkalla en publikvärd om någon ser ut att behöva hjälp. Alla våra publikvärdar, sjukvårdare och säkerhetspersonal är där för att hjälpa dig ha en så bra kväll som möjligt.


- Hörselskydd finns till försäljning på arenan 


- Effektförvaring (20 kr, kontant betalning) finns på utsidan av arenan vid sektion STU – öppen från kl 14.00

 
- Merchandise finns till försäljning både inne på och utanför arenan. Vissa av försäljningsstånden är även öppna efter konserten. 


- Samtliga försäljningsställen av mat och dryck och fasta försäljningsställen av merchandise accepterar kortbetalning (Visa/Mastercard).


- Skyltar måste vara mindre än A3-storlek och utan pinnar eller andra hårda/vassa föremål för att vara tillåtna. Observera dock att konsertvärdarna/vakterna alltid har rätt att neka inträde med skyltar eller presenter om det finns särskild anledning till det. 


- Ni som har VIP-biljetter har fått separata mail om hur dessa event kommer gå till.

 

Att mötas upp efter konserten
(Skicka den här informationen vidare även till den som ska möta dig efter konserten, exempelvis din förälder eller kompis!)

 

Vid konsertens slut kommer ett väldigt stort antal människor att lämna Ullevi vid ett och samma tillfälle. Publiken är stor, det är många som ska hitta varandra och med så mycket folk i området kan det dessutom stundtals vara svårt att nå varandra på telefon.

 

För er som ska möta upp konsertbesökare finns här några nyttiga tips:
- Bestäm en mötesplats på förhand. Har ni sällskap till Ullevi innan konserten, besök gärna mötesplatsen så ni båda har koll på vart den ligger och hur man tar sig dit. På Ullevi finns en hel del markörer såsom skyltar, flaggor och statyer, men kom ihåg att många tänker likadant och att väldigt många kan ha bestämt att ses vid exempelvis merchandisetältet eller flaggstången. Att bestämma en mötesplats en bit ifrån arenan, och inte precis utanför entrén, är en absolut rekommendation.

 

- Ullevi anordnar två platser där du som medföljande kan vänta på din konsertbesökare under konserten. Den ena finns vid Kulan, dvs korsningen Skånegatan / Levgrensvägen. Den andra finns på Valhalla Ovalen (gamla grusplan) som lätt nås från både Levgrensvägen. Mat och dryck finns till försäljning. Här finns även sittplatser och toaletter.

 

- Har ni bestämt en tid för att mötas så kom ihåg att ibland kan det ta lite längre tid att sig ut från arenan

 

- Undvik bil i största möjliga mån, parkeringsmöjligheterna är mycket begränsade och trafiken kommer att vara avstängd runt arenan för alla besökares säkerhet.

 

Får du inte svar dina frågor nedan så kontakta oss via mejl, eventinfo@gotevent.se eller facebook/gotevent. Vi försöker svara så fort vi kan!Ullevi drivs av Got Event som är ett helägt bolag inom Göteborgs stad.


Ballongprojektet

2015-06-20

Med tre dagar kvar till konserten börjar det bli dags att köpa ballonger.. 

Ballongerna ska vara gula & blå och hållas upp under första låten. Blås upp ballongerna efter första förbandet då du riskerar att inte komma in om du blåst upp de utanför arenan. 

Ta gärna med extra ballonger att de till de som inte har några alls!
Mer info på @otraprojectswe (Twitter).

Ensam på konserten? Kolla hit!

2015-06-20

Hej alla fina!

Många har länge väntat på ett inlägg där de kan träffa nya vänner att gå med på konserten så efter den långa väntan kommer det äntligen här! 

Ska du gå själv på konserten eller kanske vill bjuda in folk att gå med dina vänner, så går det bra att kommentera på detta inlägg. Kommentera med ett sätt att kontakta dig, t.ex. kik, Twitter, Facebook eller liknande. 

Nu är det inte alls långt kvar till konserten och vi hoppas att alla har det så himla himla kul och dansar loss med all energi som finns i kroppen!

Kram på er alla önskar OneDirectionSwe


Låtlistan till OTRA

2015-06-18

 
(låtarna som spelades I Danmark)
 
Då är det bara några dagar kvar tills killarna kommer till Sverige för en spelning!
Vilken låt ser ni mest fram emot att få höra? :)


Bilder från konserten i Danmark igår

2015-06-17

 
     
    
     
            
    
   
      
         


Biljetter till 1D i Göteborg

2015-06-14

Hej alla, nu är det daaaaaaaags!!!
 
Här kommer äntligen det efterlängtade inlägget med alla biljetter som svävar i luften för tillfället. Biljetterna gäller till One Directions konsert i Göteborg 23 juni. Finns det några som vill sälja till konserterna i t.ex. Danmark eller Finland, snälla skriv det TYDLIGT i kommentaren. 
 
Har ni biljetter ni vill sälja kan ni kommentera på detta inlägg med detaljer såsom; antal, sektion, rad, plats, pris och ett sätt att kontakta er på. Vi kommer inte att skriva ut alla biljetter i inlägget utan vill du köpa får du scrolla igenom kommentarerna tills du hittar en som passar dig. Nedan finns en liten arenaöversikt så ni kan hitta en ungefärlig placering av biljetterna.
 
 
 
Happy hunting!!!
 
PS: Vi har ett likadant inlägg på vår systerblogg gällande biljetter till 5SOS konsert i Stockholm 13 maj. Har du biljetter du vill sälja eller kanske letar efter biljetter att köpa, föreslår jag att du kikar in där. Klicka här för att komma till biljettinlägget!
 


Niall på instagram

2015-06-12

 
 

Courtesy of @calaurand , Vienna

Ett foto publicerat av Niall horan (@niallhoran) Jun 12, 2015 kl. 2:06 PDT

 
 

Thursday evening pints with the lads @nickyc9 @williedevine84 @jayd9112 @gsadlier ! #IRISH

Ett foto publicerat av Niall horan (@niallhoran) Jun 11, 2015 kl. 7:18 PDTLouis i London igår

2015-06-12

 
   
     
   


Harry i NYC igår

2015-06-12

 
 
    


Vinn Meet & Greet

2015-06-12

 
 

TÄVLING 1

 

Aftonbladet lottar nu ut konsertbiljetter samt M&G för två personer till killarnas konsert i Göteborg den 23/6! För att vara med och tävla ska du:

1. Följa och gilla Rockbjörnen på Instagram och Facebook

2. Skapa din egen One Direction-björn. Det kan vara en utsmyckad teddybjörn, en målning, en utklädd människa, en teckning…vad som helst! Det viktigaste är att det är din egen vision av vad en One Direction-björn ser ut som.

3. Ta en bild på din björn och lägg upp på Instagram (obs. offentligt konto!) tagga @rockbjornen och berätta när du upptäckte och blev kär i killarnas musik för första gången. Hashtaga med #1DRockbjörnen

 

Tävlingen avslutas vid midnatt söndagen den 14/6 och vinnaren kontaktas kl. 18 dagen efter. Läs mer HÄR

 

 

TÄVLING 2

 

Göteborgs-Posten lottar även de ut ett M&G och allt du behöver göra är ett 1D-Quiz samt motivera varför just du ska vinna.

 

Du hittar tävlingen HÄR

 

Tävlingen pågår till och med 17 juni kl. 12Bilder från Vienna, Österrike 10/6

2015-06-11

 
 


Intervju med Capital FM

2015-06-08

 


Liam instagrammar om Cardiff

2015-06-08

 

Last nights pic thanks Cardiff u were great

Ett foto publicerat av Liam Payne (@fakeliampayne) Jun 7, 2015 kl. 12:46 PDTVideor från Summertime Ball igår

2015-06-07

 
Steal My Girl
 
What Makes You Beautiful
 
Best Song Ever
 
Girl Almighty
 
Night Changes
 
Story Of My Life
 


Bilder från Summertime Ball igår

2015-06-07

 
     
     
   
 
 


Niall med killarna på Instagram

2015-06-07

 

Sun is out for a day at wembley #summertimeball @capitalofficial

Ett foto publicerat av Niall horan (@niallhoran) Jun 6, 2015 kl. 4:10 PDT

 
 

LADS on tour #cardiff

Ett foto publicerat av Niall horan (@niallhoran) Jun 5, 2015 kl. 2:38 PDT

 
 

Never been so ready to go on stage #cymru

Ett foto publicerat av Niall horan (@niallhoran) Jun 5, 2015 kl. 10:20 PDTNiall i London igår

2015-06-04

  
 
     
     
      
     
     
 


Louis på instagram

2015-06-04

@louist91: "Reunited with an old friend !"


Niall med fans utanför studion 3/6

2015-06-04

 


Louis på LAX igår

2015-06-03

 
 
   
 


Harry instagrammar

2015-06-02

 

Casual.

A photo posted by @harrystyles on Jun 2, 2015 at 11:23am PDTNiall på Cirque De Soir nightclub i London

2015-06-02

 
 


Louis & Niall lämnar BGT After party

2015-06-02

 
 


Harry med fans i Cheshire (26/5)

2015-06-01Niall på Instagram

2015-06-01

 

Next weekend , we're back

A photo posted by Niall horan (@niallhoran) on May 29, 2015 at 11:06pm PDT

 
 

Happy birthday @haza136 ! Session on its way! A

A photo posted by Niall horan (@niallhoran) on May 29, 2015 at 4:18am PDT

 
 

A video posted by Niall horan (@niallhoran) on May 28, 2015 at 4:27pm PDT

 
 

That voice !

A video posted by Niall horan (@niallhoran) on May 28, 2015 at 4:25pm PDT

 
 

What a great show fleetwood Mac put on tonight , Steve nicks I love you!

A video posted by Niall horan (@niallhoran) on May 28, 2015 at 4:15pm PDT