Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

"5 Years in 5 Minutes" Fan projekt

2015-04-03

Hej alla fina!
 
Några tjejer från Tyskland har dragit igång ett trevligt projekt för att visa lite kärlek till One Direction och hylla deras 5e år tillsammans. Projektet går ut på att man ska samla några fans i städer världen runt och sjunga en av killarnas låtar för att sedan sätta ihop till en video.
 
I Sverige skulle detta projekt annordnas av en tjej som nu tyvärr inte har möjligheten att göra det längre, så vi har fått uppgiften att hitta någon ny. Eftersom vi inte har möjligheten att göra detta själva behöver vi er hjälp. Vi kommer att hjälpa till att planera och anordna saker och ting men vi behöver någon som kan hålla i evenemanget på plats. Det bästa vore om vi hade en representant i Göteborg (25 april) och en i Stockholm (datum oklart) men vi prioriterar Göteborg för tillfället pga kort varsel. (En kamera och redigeringskunskaper är ett plus)
 
Är det någon som är intresserad av detta får ni gärna kommentera eller maila onedirectionswe@hotmail.se
 
Ni kan läsa mer om projektet nedan och även se Österrikes bidrag!
 
 


Postat av Anonym

hej, vet inte om jag skulle kunna hålla i det då jag inte är så duktig på att klippa videos och sånt, men skulle jätte gärna vara delaktig på något sett om det är möjlig...Dem var ex gaska många som var där o sjöng och så... Kan man kanske va med där eller nåt? kommer ni infomera om det på bloggen?

Svar: Självklart! Följ också fanmeetupswe på Twitter så kommer info där :)
OneDirectionSwe

Datum: 2015-04-03 | Tid: 13:18:05
Postat av Anonym

om man inte har twitter da?

Datum: 2015-04-03 | Tid: 17:24:52
Postat av Fanny

Så det är bestämt att den 25 april kommer vara den dagen som vi träffas i Göteborg?

Datum: 2015-04-04 | Tid: 10:30:39

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?