Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

NY DESIGN!

2014-07-15

Som ni kanske ser har det blivit dags för en ny design. Vi är själva SUPERNÖJDA med den och tackar Filippa så hemskt mycket ännu en gång. Förra gången var det många som inte hittade allt de letade efter på bloggen så denna gång tänkte vi lägga upp en liten guide till er som är lite förvirrade.
 
Klickar du på "Om Bandet" och "Om Bloggen" kan du läsa lite om One Directions historia och sedan lite info om oss som bloggar på bloggen. "1DSWE FB" är bloggens facebook där vi delar alla inlägg vi lägger ut. För att lättare veta när vi lagt ut ett nytt inlägg kan ni gilla den sidan. "Twitter", "Frågor?" och "Bloglovin" länkar ganska tydligt till vår twitter, ask.fm och bloglovin'.
 
Här hittar ni som det står "Officiella sidor". Det är alltså One Directions hemsida, officiella Facebook och Youtube VEVO kanal.
 
Här kommer delen de flesta inte visste vi hade. Detta är infosidor om killarna separat. Rör du musen över bilderna kommer du se att namnen kommer fram, och klickar du sedan där finner du en sida om pojken du klickade på. Där hittar du också länkar till deras personliga sidor såsom Twitter och Instagram.
 
Om ni någon gång undrat över varför vi inte lägger upp exakt allt de lägger ut på One Directions twitter och instagram är det för att vi har just de kontona i vår sidomeny. Då och då åker det upp några inlägg från 1Ds twitter och instagram men här hittar ni de om ni inte ser några inlägg om det!
 
Har ni några frågor om designen är det bara att fråga på.  Ikväll kommer också en liten överraskning till många av One Direction fansen som läser vår blogg. STAY TUNED.....
 
Kommentera gärna vad ni tycker om designen!


Postat av Alice

Jätte fin design! Hur kan man kopla killarnas instagram till bloggen?

Snälla svara skulle betyda jätte mycket!

Svar: Det vet vi faktiskt inte, det får du fråga Filippa om. Länken till hennes blogg finns i inlägget.
OneDirectionSwe

Datum: 2014-07-15 | Tid: 19:24:57
Blogg: http://fames.se/photobyalice
Postat av One Direction💕👌

Designen är perfekt👌 Älskar den💕

Datum: 2014-07-15 | Tid: 23:27:36
Postat av Karin

Hej! Superfin design. Tyckte den andra var lite för rörig och lite jobbig med blider osv. Men er nya är snygg och man kan hitta allt enkelt. Bra jobb!

Datum: 2014-07-16 | Tid: 10:13:42

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?