Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Killarna på Heathrow idag

2013-01-16

 
 


Postat av Emilia

http://popdust.com/tournaments/vote-now-for-reality-tvs-greatest-music-star-of-all-time/ RÖSTA PÅ KILLARNA, MAN KAN BARA RÖSTA TILLS IMORGON KVÄLL (17.1) DE HÅLLER PÅ ATT FÖRLORA MOT OLLY MURS, SÅ RÖSTA NUUUUUUU :)<3 sprid gärna dethär vidare.

Datum: 2013-01-16 | Tid: 21:33:47
Blogg: http://www.emmyzz.devote.se
Postat av Ella

Hej! Några förslag för att skapa en oförglömlig 1D Sverige konsert. Som bestämt så är ett rött Ljushav under little things och over again en superbra idé. Innan konserten borde vi directioners gå i en parad o sjunga deras låtar? 3, antigen innan eller efter de kommer in på scenen så borde alla sjunga Torn eftersom den låten betyder mycket för killarna. Under någon speciell låt till ex LWWY så borde alla sjunga med och göra den där lilla dansen?:) o det BÄSTA,vi svenka directioners har ju ett rykte att vara lite dirty? Så varför inte bevisa det också och göra Sverige oförglömligt. Under 'rock me' då borde ALLA sjunga Fuck me istället , det vore jäkligt roligt. Lägg gärna upp dessa förslag på bloggen eller dylikt, så att alla har chansen att läsa förslagen och inte bara dem som har tillgång till Facebook. Mvh

Datum: 2013-01-16 | Tid: 23:07:52
Postat av Isabell

Fin blogg! Kolla gärna min blogg isabellchitii.blogg.se och kommentera gärna:)

Datum: 2013-01-17 | Tid: 14:21:44

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?