Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Tillbaka!

2011-05-20

Det började med att vi kom fram till Stockholm runt fyratiden. Vi drog till närmsta tunnelbana och åkte direkt till slussen. Ja, vi hade då fått reda på att de bor på Hilton! Vi kom däremot lite,lite för sent! Direkt när vi kom dit drog de in på hotellet!

Jaja, vi väntade ett tag, SEN såg man Niall och Liam i ett fönster. Alla sprang förstås dit och de vinkade och folk skrev haha. Niall stog och tog kort med sin iphone på oss, alltså alla fans nedanför fönstet, HAHA det kan ju vara en intressant bild.. Sen drog dom iaf och då väntade vi ett tag.

Under ett tag då vi väntade var både Niall och Zayn bara ett snabbt tag i fönstret så man kunde få en lite glimt Niall twittrade under tiden "literally madness outside our hotel...love the swedish fans!! hopefully we get back here soon" SEN kom Louis, Niall och Zayn och stog ett tag vid fönstret! Alla började skrika och sprang dit såklart! De vinkade och log jättemycket, sen 'härmade' Zayn hur vi skrek och haha aa lite så. Precis när de skulle gå "rammlade" Niall på golvet sen ställde han sig snabbt up och gick därifrån. Haha det var riktigt kul :D

Efter det stog vi läänge och väntade. Men vi gick runt och då gick vi in på en restaurang, längre bort i hörnet där satt Louis och Zayn man såg de på långt håll. Började redan då få lite smått panik redan då, men han som jobbade där sa att han skulle fråga om dom ville komma ut. Han gick då och pratade med dom och de sa att om vi gick bort och var tysta och lugna skulle de komma ut!

Vi gick då tillbaka till framsidan och där stog vi massor med tjejer. Louis, Zayn och Niall kom ut genom dörren med en livvakt med sig. Att få se dom i verkligheten var en sån sjuuk känsla! Alla började väl skrika lite grann i alla fall, och folk försökte de bästa dom kunde med att ta kort. ZAYN skrek "Vas Happenin'" och då skrev vi inte lite heller! Alla skrek som faan, tänk liksom zayn skrivker vas happenin'!! när alla tjejer börjat skrika började han skratta haha.

Efter det gick de runt lite bland folk och om man hade tur fick man en kram, en singerad sak och jag tror t.o.m. några tog kort med dom! Men eftersom vi var så många där och så många pressade och det blev ett högt tryck hann de inte stanna där ute så länge utan deras livvakt tvingade dom rätt fort att gå tillbaka igen! :)

Det var så sjuuuukt BÄST :D





Postat av Carolina [FOTO]

Bästa dagen någonsin ♥

Datum: 2011-05-21 | Tid: 00:01:54
Blogg: http://carolinasphoto.blogg.se/

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?