Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Glädjefnatt på Drottninggatan - dn.se artikel

2011-05-19


Spänd väntan på idolerna.


Niall Horan visar sig för fansen.


Fotografering med saliga fans på Drottninggatan.

 

Precis som när mina döttrar var små och för snart femton år sedan stod i timmar utanför Sheraton och Strand för att få en glimt av idolerna i pojkbandet Backstreet Boys stod ett femtiotal unga tjejer på onsdagen i många timmar utanför en studio i hörnet av Drottninggatan och Strömgatan beredda med kameror och autografblock och väntade troget på sina popidoler.

 

Fortsatt fotografering.

Glädjefnatt efter mötet med idolerna …

… i One Direction.


Så kom de ut precis när det började mörkna vid niotiden, de unga pojkarna i det engelska bandet One Direction, lite blyga som det tycktes, och skrev sina namnteckningar i blocken och lät sig omkramas och fotograferas tillsammans med fansen. När pojkarna återvänt till studion utbröt djungelvrål bland de unga flickorna ute på Drottninggatan. Flickorna  visste inte till sig av glädje över att få ha träffat sina idoler. De hoppade upp i luften, skrek av lycka och grät av glädje. Det var rörande att se.

 

SKRIVET AV LARS EPSTEIN (dn.se)



Postat av Anna

Är ni säkra på att de inte åker imorgon (fredag)? Hur vet ni att de stannar tills lördag? Er blogg är jättbra, keep doing what you doo!! :)

Datum: 2011-05-19 | Tid: 21:09:00
Postat av matilda

OMG JAG ÄR TJEJEN SOM TAR KORT MED MOBILEN MED NIALL! OMG OMG OMG :D

Datum: 2011-05-19 | Tid: 23:20:24

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?