Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Selena Gomez på Alan Carr's show samtidigt som 1D

2011-07-11

Vi brukar ju som sagt inte skriva om saker vi inte är säkra på, men förhoppningsvis blir ni inte ursinniga om det inte stämmer ;)

Selena Gomez, 18 år har på senaste tiden blivit extremt uppmärksammad efter att ha sätts sällskapas med Justin Bieber och nu även bekräftat att de har ett förhållande. Selena Gomez har även varit på-ge med andra kändis killar som tex. Taylor Lautner (från twilight). Ja, det snackas helt enkelt om att hon har ett iskallt hjärta och dejtar bara de killar som är hetast för stunden och sen glömmer dom hur enkelt som helst. Den saken får man tycka vad man vill om.

 

Det komiska i det hela kring detta, och för att komma till saken, är att Selena Gomez ska vara gäst hos Alan Carr samtidigt som killarna i One Direction.
(Inspelning den 27 juli och visning på TV i UK den 29 juli)



 Och som ni vet är killarna extremt populära och håller på att bli världskända. Därför retar sig många på att Selena Gomez ska gästa showen samtidigt som dom! Och vem vet hur det kommer att sluta, med tanke på tidigare Selena insidenter... Ja ni fattar ...

Det är alltså på twitter de skriver om att hon ska till showen samtidigt som killarna, bl.a. twitter kontot: @1DWorldSupport (funkar tyvärr inte att printa tweeten)

1D-fansen gillar alltså verkligen inte detta utan vill för en gång skull ha sin/sina "pojkidoler" för sig själva utan att Selena Gomez ska lägga näsan i blöt.


Exempel på tweets:

 "Selena Gomez don't touch my boys...."


"Apparently Justin beiber is also saying to Selena "Don't touch those boys" Well she better not because 1D belong to us the
#1Dfamily ;)"

"Okay, Selena, I like you, you know that? But if you touch One Direction, you won't finish your day as you looked like in the morning."




Killarna har tidigare inte mött Selena vad vi vet. Det vi däremot vet är att Selena följer Niall på twitter, som vi i ett tidigare inlägg skrivit om! Men Niall följer inte Selena!
Detta är dock konstigt. Varför just Niall? Varför inte alla killarna eller någon annan eller one directions egna twitter?

Selena Gomez Niall Horan

Vi får verkligen hoppas att Selena är trogen mot Justin Bieber och inte strular till det! ;)



Som sagt, detta är inte säkert. Men vi ville iaf att ni skulle få reda på vad som snackas på twitter och att folk är upprörda över detta. Däremot låter det troligt att hon ska medverka pga. hennes nya skiva!

En sak är säker! Det blir sjukt intressant att se showen! Och om Selena är med samtidigt, blir det riktigt intressant att se hur de förhåller sig till varandra! SPÄNNANDE!

Okej, vi vill verkligen höra vad alla tycker om detta! Bara säg rakt ut!
Vad skulle du säga om Selena skulle börja visa intresse för någon av 1D killarna?
Tycker du att hon bara dejtar de populära killarna som är hetast på banan?
"Okay, Selena, I like you, you know that? But if you touch One Direction, you won't finish your day as you looked like in the morning."

Varför följer hon just bara Niall på twitter?



Postat av ellie

Börjar hon dejta någon av killarna, förstår man direkt att hon är en famewhore, och om hon dumpar bieber för någon i one direction, fattar man att deras förhållande bara var för publicitet. :)

Tycke om selena innan, när hon inte var så där jättejättestor och i skvallertidningarna hela tiden, men om man tänker efter, så har hon faktisk dejtat taylor, när twilight var som störst, nick när Jonas brothers var som störst & det typ ryktades att hon var på någon dejt med cory (aka finn) från glee när det var som störst.



Datum: 2011-07-11 | Tid: 01:06:26
Postat av Sofia

Jag håller med Ellie!



Och om hon kallar dom för sina bröder, då borde dom nog akta sig ;)

Datum: 2011-07-11 | Tid: 08:53:09
Postat av jossan ;)

Först var jag helt såld på Nick Jonas, hon började dejta honom. Sen älskade jag Cameron Quiseng, hond ejtar honom också. Sen ÄLSKAR jag Justin, hon dejtar honom och nu kanske nån av mina älsklingar!!!! OMG! Rör hon dem så vet jag inte vad jag gör med henne!! Hon har fan vart tsm med ALLA! Sorry, var bara tvungen att få det sagt....

Datum: 2011-07-11 | Tid: 10:02:03
Postat av Lisa

kommer man kunna se programmet här i sverige? :)

Datum: 2011-07-11 | Tid: 12:03:06
Postat av emma

måste säga att jag är väldigt upprörd över att hon altid ska hitta de snyggaste och kändaste killarna... och håller verkligen med om att hon lägger sin näsa i blöt.. hon förljer skert niall pga. att han e en av de få singlarna i bandet och kan hoppa över till honom när hon tröttnat på stackars älskade justin

Datum: 2011-07-11 | Tid: 12:43:02
Postat av Anonym

selena är i media bara för bieber, hälften av hennes fans är bieber fans egentligen,annars har hon bara disney fans, aww kom igen selena gomez gillar det såklart hon får mera PENGAR liksom hallå -.-

Datum: 2011-07-11 | Tid: 14:23:28
Postat av Anonym

Om hon rör våra boys ush! Hon borde inte ens tänka tanken

1.taskigt för Justin om hon verkligen är "famewhore"

2. Tycker inte att någon mer ska va tsm med någon i 1d hehe:)

Datum: 2011-07-12 | Tid: 00:14:08

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?