Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Zayn Malik lämnar One Direction

2015-03-25

Zayn Malik har beslutat att gå skilda vägar med One Direction. One Directions officiella Facebook sida gjorde ett inlägg för bara en timme sedan där de beskriver situationen såhär:

Efter fem fantastiska år har Zayn Malik beslutat att lämna One Direction. Niall, Harry, Liam och Louis fortsätter som ett band med fyra meddlemmar och ser fram emot de kommande konserter med sin världsturné och inspelningen med sitt femte album som kommer att släppas senare i år.

 

Zayn säger: "Mitt liv med One Direction har varit mer än jag någonsin kunde ha föreställt mig. Men efter fem år, känner jag att det är rätt tid för mig att lämna bandet. Jag skulle vilja be om förlåtelse till fansen om jag har gjort er besvikna, men jag måste göra det som känns rätt för mig. Jag lämnar bandet för att jag vill vara en vanlig 22-åring som kan kunna slappna av och ha lite privattid utanför rampljuset. Jag vet att jag har fyra vänner för livet - Louis, Liam, Harry och Niall. Jag vet att de kommer att fortsätta att vara det bästa bandet i världen."

One Direction säger: "Vi är verkligen ledsna att se Zayn lämna oss, men vi respekterar hans beslut och önskar honom all vår kärlek för framtiden. De senaste fem åren har varit helt fantastiska, vi har gått igenom så mycket tillsammans och vi kommer alltid att vara vänner. Resten av oss kommer nu att fortsätta. Vi ser fram emot att spela in det nya albumet och se alla fansen på fortsättningen av vår världsturné."

Simon Cowell säger: "Jag skulle vilja säga tack till Zayn för allt han har gjort för One Direction. Ända sen jag först träffade Zayn 2010, har jag gillat honom mer och mer som person och även blivit oerhört stolt över honom. Jag har sett hon honom växa i hans förtroende och jag är verkligen ledsen att se honom lämna. Vad gäller One Direction, kan fansen vara säkra på att Niall, Liam, Harry och Louis är enormt exalterade om framtiden för bandet."
 


Postat av Matilda

asså mitt hjärta går sönder och hela kroppen gör ont, kan inte greppa vad som hänt

Datum: 2015-03-25 | Tid: 19:14:07
Postat av jennifer

fyfan asså :'(

Datum: 2015-03-25 | Tid: 20:26:31
Postat av Sofia

Så himla tråkigt.. Men ja respekterar hans beslut!

Datum: 2015-03-27 | Tid: 20:12:20
Blogg: http://Sofiiianilsson.blogg.se

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?