Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Twitter + Instagram!

2013-09-29

Ni har väl inte missat att ni hittar One Directions officiella twitter och instagram här nere i menyn på bloggen? Scrolla ner lite bara så ser ni tweets och instagrambilder från @onedirection direkt på bloggens vänstra sida. Så om ni undrar varför vi kanske inte lägger ut lika många bilder från deras instagram är det för att de redan finns att hitta här på sidan! :)
 
 
Är det någon som har svårt att navigera sig runt på bloggen? Har hört någon säga att de inte hittar någonting så om det är fler som inte förstår sig på designen gör vi mer än gärna en liten guide till er som inte hittar! Kommentera med åsikter är ni snälla!


Postat av Hilda

På parkett till konserten, är det "stolplatser" som detta året eller är det ståplatser så man kan komma så långt fram som möjligt? :)

Svar: Stå!
OneDirectionSwe

Datum: 2013-09-29 | Tid: 17:11:35
Blogg: http://hildassvensson.blogg.se
Postat av Anonym

Fick ni biljetter till konserten? :)

Jag undrar ifall man måste springa in för att få en bra plats ifall man har ståplats? Ska gå i Köpenhamn den 17 oh har ståplats :)

Datum: 2013-09-29 | Tid: 17:21:49
Postat av Anonym

När man tittar på 1D's officiella Facebook så skriver dom ibland på svenska men inte på något annat språk, vet ni varför?
Tack för en bra blogg! :)

Svar: Den anpassar sig efter var du befinner dig! :) så fans i andra länder ser uppdateringar på deras språk!
OneDirectionSwe

Datum: 2013-09-29 | Tid: 17:30:09
Postat av Anonymisen

Hej! Kan inte ni göra så att man kan scrolla ner bland tweetsen på vänster sida på bloggen? Jag har inte twitter (och kan inte skaffa just nu heller) så vill liksom få reda på så mycket som möjligt genom er blogg. Och eftersom de är väldigt aktiva på twitter tycker jag ni borde tänka på det. Och även ta med mer än bara officiella 1d twitter, utan killarna och folk runtom också.
Tack tack! Jättebra blogg btw!!

Datum: 2013-09-29 | Tid: 20:35:15

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?