Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Our 1D Experience! (Av Mimmi och Moa)

2012-12-24

Hej alla fina svenska directioners! Mimmi och Moa här, som är de två lyckliga vinnarna av X-factors Superfans-tävling, och därmed åkte till New York för att se och träffa killarna den tredje och fjärde december. Det var en oslagbar resa som vi aldrig kommer att glömma, och nu tänkte vi dela med oss lite av våran oförglömliga upplevelse. Vi var i New York i fem dagar, vilket bestod av två One Direction-dagar; en med konserten på Madison Square Garden, och dagen efter det hemliga Bring Me To 1D-eventet.

 

Konserten: Vi blev upphämtade av en buss utanför hotellet vid halv fem-tiden på måndagen, och i sällskap av de andra vinnarna och killarnas Up All Night Live Tour DVD på högsta volym, tog vi oss till konserten. När vi kom fram till MSG samlades vi vinnare utanför arenan, och fick tillsammans gå in först på arenan. Ett tomt Madison Square Garden, det är bara sjukt. Tyvärr så satt inte alla vinnare tillsammans, men vi hade turen att få front row. (Vilket även det var sinnessjukt…) När arenan började fyllas med folk och stämningen bara steg, släcktes plötsligt lamporna och Ed Sheeran (!!!) gick ut på scen. Vi är även stora fans av Ed (vem är inte det?) så detta var för oss bara en stor bonus. Han var heeelt grym och byggde definitivt upp stämningen för killarna. Efter ett tag lös storbildskärmen på scenen upp, och det startades en nedräkning som 20 000 directioners räknade ner med. När det hade passerat noll och skriken var galet höga (precis som det ska vara) stod vi fortfarande förvirrat och tittade mot skärmen - då vi märker att killarna skjutits upp ur golvet bara en meter ifrån oss och Up All Night plötsligt fyller arenan. Efter UAN håller Liam sitt lilla välkommstal, då han går emot oss och säger: ”It’s amazing to see we got so many people from all over the world here, I saw some swedish flags over here” och pekar på oss och ler (!!!)

 Vi har svårt att beskriva vad faktiskt hände den kvällen, men här är lite av det: -När de såg de svenska flaggorna märkte man att killarna blev glada och de skojflirtade med oss konserten igenom.

-Under Save You Tonight hoppade killarna ner från scenen och Louis sprang direkt fram till oss och sjöng i kameran tills han av misstag knockar ner den med huvudet (hahaha)! 

-Zayn fastande även i våran Sverige flagga och kom tillbaks och klappade oss på kinden, haha!

-I Little Things, precis innan Nialls solo, kommer Ed återigen in på scenen, sätter sig mellan Harry och Liam och sjunger tillsammans med killarna (Allt detta hände en meter ifrån oss…)

- Liam tar även upp konfetti som föll ner från taket, garvar och slänger den på oss (OBS: Denna konfetti är nu i säkert förvar aka Mimmis säng hahaha) 

-När Paul såg Sverige flaggan kom han till oss och pratade, han tog även en av våra flaggor.

-Killarna sjöng bland annat delar i Teenage Dirtbag, Moments, Gotta Be You och Kiss you till oss (iiiiiiiiih)

-Sist men verkligen inte minst.. Vi kastade upp vår Sverige flagga på scenen som Niall sedan plockade upp, höll upp för hela MSG och sedan la i sin bakficka, precis innan WMYB. O-M-G. (länk) Ungefär vid 3.19 ser ni hur Niall plockar upp flaggan! Ni kan även kolla här från 4.23, från en annan vinkel)

 

Eventet: Den dagen hände det verkligen så mycket, men vi har valt ut några av höjdpunkterna som vi kommer att berätta om. Killarna var jättetrevliga och gulliga (Och charmiga!!) men inte riktigt som de framställs i media. Vi trodde till exempel att Louis skulle vara väldigt mycket framåt, ta mycket plats, och att Zayn skulle vara lite blyg. Men det visade sig vara tvärtom!

Vår träff: Innan träffen var vi verkligen supertaggade och glada, men verkligen inte nervösa! Vi kom in i rummet lite för tidigt och Harry var inte där då. Killarna hade visat tidigare på dagen att de kände igen oss från konserten, och som vi alla vet kan killarna lite svenska, så vi hoppade in i rummet och sa “Vee elscaday!” (haha, som de säger ”vi älskar dig”) När killarna fick syn på oss så höll Mimmi upp flaggan och frågade om de kände igen den. Då sa Niall direkt ”Aaahh, you’re the Swedish girls from the right side of the stage” och visade var vi stod på konserten i förhållande till honom. Liam, Louis och Zayn höll med. Vi gav Sverige fotbollen till Louis, som skulle styla lite men misslyckades och blev väldigt generad, hahah, så underbar! Vi gav även killarna Kalles kaviar och skojade med att säga att det var tandkräm. Killarna hade koll på att det inte var det, de skattade och konstaterade att det smakade riktigt äckligt. Då hoppade Harry in och skrek “köttbullar” (hur söt!?). Vi gav även honom en kaviar tub, och han sa direkt “This is absolutly amazing!” Vi snackade om allt möjligt, och hade verkligen grym tid med killarna. Det finns så många saker att berätta om träffen men allt får inte plats här. Men vi fick iallafall riktigt bra kontakt med killarna, Mimmi fick bäst kontakt med Harry och Moa med Niall... Efter träffen hade de ett akustiskt framträdande, där de bland annat framträdde Little Things och WMYB. Det var ganska fantastiskt kan vi säga... Och det blev inte sämre av att killarna (Speciellt Harry) sjöng stora delar med blicken på oss och vår kamera… Mellan två av låtarna (när det var någorlunda tyst i rummet) ropade vi lite spontant ”Vi älskar dig!” till dem, och killarna vände sig snabbt mot oss; och Harry ropade glatt ”Jag elscar dej too!” Niall skrattade och skrek ”KÖTTBULLAR!” och Zayn posade lite och sa ”Puss puss” medans Liam och Louis garvade. Enligt dem som jobbade på eventet fick inget annat land lika mycket uppmärksamhet som Sverige fick, och det var också bara oss som dem pratade med på ett annat språk under eventet; så vi kan inte riktigt vara något annat än nöjda och hoppas att deras kärlek till Sverige och alla oss svenska directioners bara blev större under dagen!

Om ni har några frågor eller så kan ni kontakta oss på twitter Mimmi (@mimmi_andrea) eller Moa (@moanystrm)

Här kan ni kolla på våra videobloggar från resan: länk

 


Postat av Hajrija

Det där er helt jävla amazing! Vad man skulle vilja vara där och uppleva det! Ni har gjort oss svenska directioners stolta iaf, att få upp den svenska flaggan på scen inför 20 000 människor i MSG är otroligt!

Datum: 2012-12-24 | Tid: 13:48:52
Postat av Elvira

Omg helt UNDERBART!!! <3

Datum: 2012-12-24 | Tid: 13:50:04
Postat av Therése

ååh, önskar att det hade varit jag. Men är sjukt stolt svensk directioner nu iaf..svenska flaggan inför så mycke människor..det är stort! :)

Datum: 2012-12-24 | Tid: 13:55:43
Blogg: http://theresee.blogg.se
Postat av Anonym

Kolla in min och min bästis blogg vi har skrivit om one direction

Datum: 2012-12-24 | Tid: 14:26:27
Blogg: http://nobodyperfect.blogg.se
Postat av lol

hejhej wow! men hörni svenska directioners hjälp till att trenda #HappyBirthdayLouisFromSweden på twitter snälla älskade ni?

Datum: 2012-12-24 | Tid: 14:37:26
Postat av Anonym

Skit alltså, jätte glad att ni fick killarna till att gilla er,alla svenska directioner måste vara sjukt stolta, vad kul att dom ville lära sig lite svenska :)
Jag skulle önskat att det var jag men ni har gjort det så himla bra.
Ni är helt gryma som vågade och bara gjorde det helt grymt, ni ska vara stolta för ni har gjort svenska directioner så oerhört stolta eftersom ni har fått 1D att gilla oss och det är GRYMT!!!!!!
Hoppas att ni förstår hur glad jag är just nu att det var ni som åkte ditt och gjorde Sverige stolta :D

Datum: 2012-12-24 | Tid: 14:58:03
Postat av Anonym

Åhh vad jag hatar er, så avundsjuk! <3

Datum: 2012-12-24 | Tid: 15:45:53
Postat av Matilda

Det låter helt amazayn! <3 riktigt stolt svensk directioner här!

Datum: 2012-12-24 | Tid: 16:46:41
Blogg: http://matild-a.bloggplatsen.se
Postat av Alice

Ååh va jag är glad för eran skull, måste vart en awesome resa! :D<3

Datum: 2012-12-24 | Tid: 18:05:20
Blogg: http://onepanicatdirection.tumblr.com
Postat av emma

sån tur ni hade tjejer det var väldigt kul för dem

Datum: 2012-12-24 | Tid: 18:58:55
Postat av Marja

Är så avundsjuk men ändå glad för eran skull :D

Datum: 2012-12-24 | Tid: 20:29:21
Blogg: http://missmb.devote.se
Postat av Sannna

Ååååh vad avundsjuk jag blir!! Är jätte glad för deras skull!!

Datum: 2012-12-24 | Tid: 20:36:03
Postat av Sozan

Hej har någon 2 one direction biljetter?

Datum: 2012-12-24 | Tid: 21:03:24
Postat av Emma

Avundsjuk, men samtidigt glad för eran skull! :) NIi representerade Sverige på absolut bästa sätt!!

Datum: 2012-12-24 | Tid: 21:10:41
Blogg: http://emmandens.blogg.se
Postat av Anonym

Det här var som en riktigt bra fanfic, lyllo er tjejer

Datum: 2012-12-24 | Tid: 22:14:09
Postat av Anonym

Vilken tur ni har! Ni gjorde det bra men LIIIIITE avundsjuk är man ju! Åh Gud vad häftigt! Hoppas att ni hade det fantastiskt! Jag hade också velat gjort det som ni just gjort men jag önskar er en trevlig jul och gott nytt år! Och killarna är så söta! Älskar dem! Ha det bra, kram <3 P.s var i New York typ 3 dagar efter att konserten var... Hade velat var där lite tidigare, haha ;)

Datum: 2012-12-24 | Tid: 22:29:47
Postat av Moa

Ni har verkligen gjort så att 1D kommer ihåg oss nog för att tjejerna som flashade också gjorde det men iaf vi är stolta över er och hade själv gjort ALLT för att få göra samma sak men hoppas ni hade det bra där nere. Ni hade inte kunnat representera Sverige bättre än vad ni gjorde!<3

Datum: 2012-12-25 | Tid: 00:32:10
Postat av Moa

Är så jävla avensjuk!

Datum: 2012-12-25 | Tid: 10:12:15
Postat av petraa

Jag är så glad att det var NI som fick åka, för ni verkar så sköna och ni verkar ha gjort ett bra intryck åt Sverige!! :)

Datum: 2012-12-25 | Tid: 12:28:14
Blogg: http://petraanderberg.blogg.se
Postat av Anonym

Jag blir så avundsjuk att jag tror jag dör (!!), men är så glad som möjligt för er skull ändå!

Datum: 2012-12-25 | Tid: 17:46:40
Postat av Lina

Är så avis att jag dör. Men askul att läsa om :):):)

Datum: 2012-12-25 | Tid: 23:06:12
Postat av Anonym

Är det bara jag lr checkar inte Harry in den blonda jätte mycket? D skulle i alla fall passa jätte bra tillsammans tycker jag... Men så avis.

Datum: 2012-12-26 | Tid: 12:39:40
Postat av Anonym

så himla dåligt! Ni verkar inte ens "glada" för detta!

Datum: 2012-12-26 | Tid: 14:48:18
Postat av Maria

Tjejer jag är så j'vla stolt över vårt land, kan inte fatta att allt de där hände.
Så sjukt amazayn..
iallafall ni har haft den bästa resan man kan tänka sig, vill bara fråga, tänk er killarna i konserten 8 maj! :OOOOO

Datum: 2012-12-26 | Tid: 14:56:31
Postat av alma

Haha, jag sitter här och läser detta 08:43 på morgonen. Samtidigt som jag dör så är det så himla roligt så jag kan inte hålla mig för skratt :D

Datum: 2012-12-27 | Tid: 08:44:15
Blogg: http://almatrefargad.blogg.se
Postat av Saga

Seriöst bästa representanterna för Svenska Directioners, sjukt stolt och glad för er tjejer! 1D family <3

Datum: 2012-12-27 | Tid: 14:28:07
Postat av Anonym

Tycker att dessa tjejer representerade Sverige på ett utmärkt sätt! Blir så stolt :)

Datum: 2012-12-27 | Tid: 19:16:18
Postat av Anonym

Ni kan inte föreställa er hur sjukt avundsjuk jag är just nu *gråter*, ni är så jävla grymma! Ni gjorde tusentals svenska directioners stolta.

Datum: 2012-12-28 | Tid: 11:55:24
Postat av Emma

Såklart att man är avundsjuk men ni förtjänar VERKLIGEN allt och hoppas man själv får uppleva det ni fick uppleva någon gång! Ha det bäst och tack för det ni gjorde!! :) xx

Datum: 2012-12-28 | Tid: 15:32:18
Postat av Stina

Åhh... Så otorligt! Ni är typ mina förebilder!

Datum: 2012-12-28 | Tid: 16:50:07
Blogg: http://nattstad.se/stina.l.nordgren
Postat av 1dlouislover231

önskade att det varit mig och min bästis. det skulle vara så underbart att att träffa världens underbaraste killar

Datum: 2014-04-04 | Tid: 19:52:27

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?