Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

One Direction - Nokia!

2011-09-19



Det finns ingen tvekan att killarna ifrån One Direction har frossat i toplistor. De kan nu fira ett avtal med Nokia också!

Det stämmer, det verkar som att 1D - Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles och Louis Tomlinson - fixar några av Nokias mobiler anpassade för fansen.

'Anpassningen' sker inte på utsidan av de i vanliga fall normala Nokia C3 och Nokia C2-02 Touch mobilerna, men du får ett stort utval i innehållet när det gäller One Direction - bilder, ringsingnaler och 'behind the scenes' videor.

Inte bara har vi lyckats få tag på de båda telefonerna, hit. Vi har också fått förpackningen till en av de, så vi kan avslöja att lyckliga One Direction fans kommer tycka det är spännande att öppna kartongen med killarnas ansikten på lådan.

Det kommer också finnas en tävling där man kan vinna en träff med killarna (tävlingen på www.noki.co.uk) , men för att vara med och tävla måste du ange IMEI-nummret, vilket är ett nummer som är unikt för varje mobil.



Visst, det här är inte de mest spännande par telefoner som finns ute på marknaden, men de kommer vara prisvärda och inriktade på de yngre fansen - trots allt, du kan fylla din eventuella smartphone med One Direction innehåll om det är vad du vill göra.







Jag vet dock inte om mobilerna kommer finnas i Sverige, men vi kan ju hoppas! :D
Artikeln är översatt av mig orginal artikeln hittar ni HÄR.





Postat av Eve

jag vill ha den mobilen <3

Datum: 2011-09-19 | Tid: 17:04:57
Blogg: http://thebestdaysofeve.blogg.se/
Postat av Thea <3

Har dom nån skiva??

Datum: 2011-09-19 | Tid: 17:37:57
Postat av Anonym

jag har en nokia c3, men är det något speciellt med de där??

Datum: 2011-09-19 | Tid: 20:41:26
Postat av Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=sAiTfuzDgvs

Datum: 2011-09-20 | Tid: 19:14:02

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?