Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

är tacksam om ni läser♥

2011-05-27

Det är helt sant. Vi äger inga bilder, vi har inte tagit dom själva nej det gör vi inte.. Men saken är den att vi tar bilder som vi vet att vi kan ta (alltså vi tar inte från någon annans blogg eller vidare) utan att helt veta att vi får ta dom av sidan vi såg det på. Jag förstår att det finns inte så mycket om One Direction än, för dom är inte så kända.. så allt som kommer ut lägger bloggarna upp och det blir ofta samma saker. MEN skillnaden är när VI, vi som äger bloggen.. lägger ner tid och jobb för att ni ska få bilder som ser bättre ut än dom gjore innan.. Vi sitter och redigerar bilderna åt er så att ni kan spara dom på datan och göra nått kul med kanske.. Sen tar andra bloggar våra bilder utan att länka vårna blogg utan att säga vart den är tagen från utan att fråga oss först, sen har vissa även högerklicksskydd så man inte kan spara bilden vi har gjort. När vi gjorde den för eranskull? Dom här bloggarna kunde ta bilden för att vi inte har högerklicksskydd, så har dom det själva? Vi vill inte ha högerklicksskydd eller sätta vattenstämplar över hela bilden så allt förstörs.. Snälla förstå oss :)
Vi har inget emot att ni tar våra bilder eller texter eller vad som helst, men snälla fråga först..

Tack till alla er som läste, och jag hoppas att det här kan få ett slut nu. Vi älskar alla One Directon och borde hålla ihop♥Postat av sanna

Vad roligt att ni startat en blogg om One Direction! Det uppskattas! :)En fråga också, dem var ju här i sverige nyligen, vet ni varför dem spelade in just i sverige och inte typ i england eller någon annanstans? :)TACKSAM FÖR SVAR!

Datum: 2011-05-27 | Tid: 22:58:31
Blogg: http://sannaddavidsson.blogg.se/

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?