Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Kom igen nu!!

2011-05-19

@Biebs1Direction :

SVENSKA ONE DIRECTION FANS!

Som ni alla vet var/är One Direction i Sverige, men alla svenska fans fick inte träffa dom. Jag gick runt med ungefär 20 andra tjejer runt hela stockholm men vi hittade dom inte.

Så vi tänkte att vi skulle göra en video från svenska 1D fans för att visa hur många fans dom har i vårat lilla land, vilket kanske gör att dom kommer tillbaka någon gång!! ;)

ÄR NI MED ?!

Allt ni behöver göra är att ta ett kort på er själva när ni håller i ett papper där det står "Sweden loves 1D" eller något liknande. Skriv gärna till erat twitter namn så vi och dom vet vilka ni är!

Skicka in era bilder till [email protected] SENAST 29 maj! Det kan hända att vi flyttar fram deadlinen om vi får in för lite bilder, men skicka in era bilder så fort som möjligt så ni inte glömmer! Och vi skulle vara jätte tacksamma om ni hjälpte till att sprida detta då vi vill ha så många svenska 1D fans som möjligt i videon! Det är på tiden att vi visar världen vad vi går för, haha! :D

TACK till alla som skickar in och hjälper till!

Skriv till oss om ni har några frågor!

/@Biebs1Direction & @xBieber1D

Jag tycker det låter som en jättebra idé! Så jag tycker vi ska allihopa skicka in en bild till deras mail: "[email protected]" Och som det står om ni har några frågor ställ dom till dom, ni kan klicka på deras twitternam så kommer ni till deras twitter! :D



Postat av fridaaa

YAYAYYAYA JAG ÄR MED!!! :D

Datum: 2011-05-19 | Tid: 23:43:56

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?