Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

One Directions tjejer

2011-06-16



Det finns inte så mycket bilder, men om ni vill hitta extra saker gå in på deras kategorier! :)


Okej, vi har det självklart sötaste paret Hannah och Louis som har vart itllsammans över ett år, dom gick i samma klass innan Louis fick gå om ett år och lärde på det sätter känna varandra!
Dom är helt öppna om allt, och hon twittrar hela tiden varje dag. Hon svarar massor av fans så om du undrar nått, är det störst chans att få svar av henne! Dom är otroligt söta!!♥
hennes twitter


Sen har vi Zayn och Rebecca som har vart tillsammans i några månader, dom träffades under X-factor där hon också var med och tävlade, hon kom på andra plats:) Dom var inte helt öppna om det i början men hon har pratat om det ganska öppet i intrevjuer på sista tiden och Zayn skrev nyligen på twitter att han älska henne:')
hennes twitter


Och så har vi Liam och Daniell som också har vart tillsammans några månader, även dom träffades under X-factor där hon var dansare. Dom har inte pratat öppet om det i intervjuer alls, men dom har twittrat ganska mycket om och tll varandra. Finns inte så mycket bilder på dom tillsammans men man ser att det är dom i alla fall!
hennes twitter




Postat av Anonym

DEN BÄSTA 1D BLOGGEN! <3

Datum: 2011-06-16 | Tid: 08:37:42
Postat av Clara

Varför behövde louis gå om ett år ? Det visste inte jag :O BÄSTA 1D BLOGGEN !!!!!

Datum: 2011-06-16 | Tid: 10:19:40
Postat av Anonym

Yeah, Harry & niall lediga ! ::D

Datum: 2011-06-16 | Tid: 14:38:58

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?