Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

ung, fri och singel

2011-07-25


Enligt uppgifter har Louis Tomlinson gjort slut med sin tjej Hannah Walker, som gör så att alla i One Direction nu är fria och singel.

Det rapporterades igår att Louis bandkompis Zayn Malik blev pressad till att dumpa den andra x factor stjärnan Rebecca Ferguson, Så att han skulle vara singel när dom kommer börja jobba med att promota gruppens debutalbum.

Mamman till dom två påstås vara "förkrossad" av uppbrottet, och det verkar som att 1D killarna har lämnat en till hjärtekrossad tjej efter sig, efter att Louis dumpat Hannah.


En källa som är nära bandet säger till The Daily Star:

”Grabbarna är nu ung, fri och singel för att koncentrera sig på att spela in deras debutalbum och att promota deras nya singel.

De la till:

zayn var ganska ledsen över dumpningen. Men Louis kände sig begränsad när han försökte balansera sitt förhållande med bandet.

Killarna är väldigt upptagna med att spela in sitt debutalbum och det blev svårare och svårare för Louis och Hannah att träffa varandra.

Han försökte att få det att funka men när dom släpper deras första singel senare i sommar så vill han vara 100% fokuserad på det.


-unrealitytv.co.uk



Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?