Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

1D med i Alan Carr's show!!!!!!!!!!!!!

2011-07-02

One Direction kommer vara med i Alan Carr's chattyman som kommer spelas in den 27 juli och visas på TV i UK den 29 juli.

Kombinationen mellan den otroligt roliga och fantasyfulle mannen Alan Carr och de sköna killarna i One Direction kommer göra showen till fullkomlig succé. Han ställer inte dessa "vanliga" frågor, utan kommer pressa killarna på svar från hans egna minst sagt märkliga frågor ingen tidigare kunde veta svaret på.

 

Det var längesen nu som de var med i en talkshow på TV, så förhoppningarna om vad de kommer göra mer än att snacka är stora! Kommer de att uppträda med sin nya singel för första gången? Eller kommer vi att få se en gammal låt de sjöng i X Factor kanske?



Ja, om ni är i UK kan ni självklart titta på programmet på TV där, men annars här i Sverige sänds det inte. Däremot när klippen från programmet kommer ut på nätet lägger vi självklart upp dom här på bloggen! Sjukt spännande!!! :D Vad tror ni att showen kommer att bjuda på? :)


Postat av Amanda&mina&kajsa

Bara så ni vet, dem kommer inte sjunga på programmet det har blivit confirmed !

Datum: 2011-07-02 | Tid: 14:08:38
Blogg: http://onedirectiondaily.blogg.se/

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?