Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Liam i sin milkshake city tröja

2011-12-05



Postat av Alice

Skulle bli jätteglad om ni kunde svara på det här: När får man veta om man har vunnit Ultimate Swedish Fan eller inte ? Tack för en underbar blogg!

Datum: 2011-12-05 | Tid: 13:52:28
Postat av Alva

Alltså känner mig lite nördig men vad heter dom???

Du kan ta ''namnen'' i ordning från headern. :)))

Datum: 2011-12-05 | Tid: 14:45:34
Blogg: http://matildaoalva.blogg.se/
Postat av Hanna Madeleine

Jag har fått nått som ingen av mina kompisar fått på sitt skivfodral? Nån annan som har så eller ser vad det står? (bilden på skivan finns på min blogg, längst ner på skivan till höger)

Datum: 2011-12-05 | Tid: 15:14:39
Blogg: http://madeleinehanna.blogg.se/
Postat av Anonym

Omg såååååå söt han är!!!!! Min man <3

Datum: 2011-12-05 | Tid: 15:39:47
Postat av Hanna Madeleine

Min blogg heter http://Madeleinehanna.blogg.se

Datum: 2011-12-05 | Tid: 16:19:33
Blogg: http://madeleinehanna.blogg.se/
Postat av hanna

hey jag har sett några bilder på 1D på google när dom har mustach och stora glasögon, kan ni lägga upp orginal videon, tack



ps. älskar bloggen!

Datum: 2011-12-05 | Tid: 17:17:23
Postat av melina

hej, jag skulle bli skit glad om ni kunde skriva ett inlägg med bara fakta om killarna? asså typ allt ni vet om dom :)

Datum: 2011-12-05 | Tid: 17:33:51
Postat av Rossanna

Fin blogg; följ mig på bloglovin så lägger jag till dig. Stor Kram

Datum: 2011-12-05 | Tid: 17:47:59
Blogg: http://rossannas.blogg.se/
Postat av Amanda

Hahah vad söt :D

Datum: 2011-12-05 | Tid: 19:36:35
Blogg: http://aamaandaaK.devote.se
Postat av 1DLouiseL

här kommer lite fakta! ;) (namnet är i ordning från headern)



Harry Styles- född 1/2-1994 i Holmes Chapel, Cheshire, UK. Han var "leadsinger" i ett band redan under skoltid, vid namn "White Eskimo". Hans föräldrar är skilda. Han var med i X Factor 2010, då med låten "is'nt she lovely". Han gick vidare till Bootcamp där han sedan blev sammansatt med resten av killarna;)

Det var också Harry som kom på namnet "One Direction". Det ryktas också att han nu dejtar Caroline Falk, hon är dock 15 år äldre än honom och med på X Factor's eftersnack.

Han brukar beskrivas som "the flirty one" i gruppen. Han älskar också att klä av sig naken, för då känner han sig fri. Detta är något som uppmärksammats i många intervjuer.



Louis Tomlinson-född 24/12-1991 i Doncaster, UK. Han har fyra systrar vid namn Lottie, Felicite, Daisy och Phoebe. När han va yngre bytte han skola två gånger för han inte trivdes på de andra. Louis, kallas också för Louie, var också med i ett band under skoltiden vid namn "The Rouge". Han har också varit statist i olika filmer och började med skådespeleri på fritiden.

Under skoltiden jobbade han på Toys R Us. Samma dag som han skulle söka till X facotr skulle han egentligen jobbat så en vän skulle säga till chefen. Men Louis blev sparkad från jobbet, men det gjorde ju inget eftersom han istället träffade de andra fyra killarna ;)

Under X Factor tiden dejtade han Hannah Walker. Men nu dejtar han Eleanor Calder. Han sa under en video att han älskade tjejer som åt morötter; efter det blev han bombad med morötter från fans.

Han delar just nu lägenhet med sin "bromance" Harry Styles.



Zayn Malik- född 12/1-1993 i Bradford, UK. Han har tre systrar, men en väldigt stor släkt som han tillbringar mycket tid med. När han var liten var han alltid hyperaktiv, och han kunde knappt äta något med socker i utan att rusa runt överallt.

Zayn var med i många olika pjäser under skolan och älskade också skådespeleri.

Han har bara haft tre stycken "riktiga" flickvänner men hade sin första kyss när han var 9år och tyckte då mest det var äckligt (?)

Han var väldigt blyg innan och hade svårt att öppna sig för människor. Han är fortfarande sån, enligt sig själv. Men han har förbättrats så mycket.

När han bodde hemma så var han hellre hemma med familjen än ute på fest.

Just nu ryktas det att han dejtar Pierre Edwards, en av tjejerna i gruppen Little Mix som är me di årets X factor.



Niall Horan-född13/9-1993 i Mullingar, Irland. Han älskar mat, och hans favorit restaurang är Nandos. Han första husdjur var två fiskar vid namn Tom and Jerry, men dom matade hans bror ihjäl.

Hans föräldrar skiljde sig när han var fem år, och han och hans bror bodde då hos deras mamma. När han började i skolan flyttade han till sin pappa.

Han är väldigt pratglad och ständigt rolig. De andra killarna undrar ibland om det inte är jobbigt att vara Niall, för han är alltid igång.

Han älskade att sjunga redan från tidig ålder och var med i skolkören.

Niall kan spela gitarr och prata flytande spanska. Han hade inga flcikvän när han var liten eftersom han är väldigt blyg när det gäller sånt. Han första kyss fick han när han var 11år dock.



Liam Payne-född 29/8-1993 i Wolverhampton, UK. Han sökte redan 2008 till XFactor och kom då till bootcamp där han var tvungen att åka hem. Han kom tillbaks två år senare och sjöng "Cry Me A River" som blev väldigt hyllad.

Liam har bara en njure och när han var liten var han väldigt mycket på sjukhuset. Ett tag fick han ta 35 sprutor i armen varje dag för att må bättre. För att han bara har en njure dricker han inte så mycket och försöker hålla sig så frisk som möjligt.

I skolan började han med löpning och blev otroligt bra på det. Hade han inte kommit med i X Factor skulle han ha blivit polis eller byggt flygplan med sin pappa.

I skolan blev han mobbad för sina "coola" bakset kläder och massa annat. Han började då med boxning och efter några år så sa han ifrån och vann "slagsmålet" mot mobbaren.

Liam har två systrar Ruth och Nicola. Han är inte mycket av "partykillen"; utan gillar mer att vara hemma.

Han har alltid gillat att ha "någon speciell" och har därför alltid haft en tjej nästan. Under X Factor tiden dejtade han en tjej som hette Shannon. En gång frågande han en tjej 22gånger om hon ville detja honom. När han sjöng en sång till henne sa hon äntligen ja, men så dumpade hon honom nästa dag.

Just nu dejtar han dansaren Danielle Peazer.



När han först träffade killarna hade han lite svårt för Louis för han var så "på". Men de pratade om det och han älskar alla fyra nu som sina bröder.



All info är tagen från deras "Dare to dream" bok, ni får gärna rätta/lägga till om det fattas något!;)



//Louise

Datum: 2011-12-05 | Tid: 21:48:12
Blogg: http://twitter.com/1DLouiseL
Postat av angelina

Awwww, sötisen !

Datum: 2011-12-06 | Tid: 10:29:25

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?