Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

What 1D look for in a girl

2011-08-19

Vi har fått en del kommentarer ang. vad killarna gillar för
tjejer osv, så vi tänkte göra ett inlägg om detta! :)


Vi har ju hört i deras video dagböcker från The X Factor att nästan alla killarna är eniga om att en tjej ska ha ett vackert leende och fina ögon osv. Men här under har vi kortfattat sammanfattat en någon vecka gammal intervju där man just ställer sig frågan, vad killarna söker efter i en tjej där alla svarar indeviduellt.



Harry gillar tjejer som brinner för något och har talang för det! Han nämner i samma mening att han gillar tjejer som spelar tennis! Intervjuaren förstår dock direkt att det är tennisspelarens korta kjolar som gör tennistjejer till Harrys favoriter, och ja, Harry erkänner.


Liam gillar inte tjejer som är på honom överdrivet och som är alltför högljudda och tar för mycket plats. Nej, han faller för de blyga, söta tjejerna.


Zayn gillar djupa "down to earth" tjejer som ser bra ut. Hög intelligens och smarthet är också något som han faller för. Exempel på tjejer han nämner är Megan Fox och Jessica Alba.


Louis snackar hela tiden om "It's all about the Vibe" och "girls who keeps me on my toes". Han gillar tjejer som har ett bra sinne för humor och som kan få han att skratta.


Niall Horan gillar tjejer som är söta och inte "super sexiga", vilket han finner skrämmande. HAHA sköön! ;) Exempel på tjejer han gillar är Brooke Vincent (från Corrie) och Kate Middleton.


Postat av 1dstories

du nämnde inte att med "keeps me on my toes" menar han att han gillar tjejer som spelar svårfångade, att man ska få honom att försöka mycket för att få en!

Datum: 2011-08-20 | Tid: 00:55:06
Blogg: http://onedirectionstories.webblogg.se/
Postat av Anonym

Harry gillar oxå tjejer med fina ögon & Liam gillar tjejer med blå ögon glömde du :)

Datum: 2011-08-20 | Tid: 11:50:49

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?