Hej och välkommna till Sveriges första och största blogg om One Direction! Här skriver vi dagligen om killarnas liv och har gjort det sedan april 2011.

Skicka fanmail till killarna:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
 
 
 

Mer info om 'bring 1D to me'

2011-08-15



klicka på bilden för att komma till sidan!

Så det är alltså olika "utmaningar" som gör att de olika länderna får olika poäng. Vi måste verkligen samarbeta och göra det här så att Sverige får så mycket poäng som möjligt!!



Så berätta för alla ni kan och kolla på den så mycket ni kan!! Vi måste få 2,500 visningar ifrån Sverige innan 21 augusti! Vi kommer själva kolla på den maasssa gånger och även lägga ut den igen för att påminna er att kolla på den!



Så ALLA nu ta en bild på er själva med en skylt där det står "we love 1D" och glöm inte sverige flaggan! Och eftersom dom ger 20 extrapoäng för kreativitet så försök att komma på något riktigt kul! Och vi tror att dom inte bara menar hur skylten ser ut, utan även hur man tog kortet. Ett måste är i alla fall minst 100 personer ifrån Sverige laddat upp en bild på deras facebook 'wall'.



Det här nog den svåraste utmaningen men förmodligen den viktigaste också! Den kan liksom ge 130 poäng!! Och vi lovar att alla som skickar in sin video kommer vi att ladda upp på bloggen så att den får så mycket visningar som möjligt! Så nu får vi stötta varandra och kolla på allas videor. KOM IHÅG ATT TAGGA "1D STORY" PÅ VIDEON OCKSÅ FÖR ANNARS HITTAR DOM DEN INTE.

Nu jäklar får vi ge gärnet!!!!


Postat av DANIELLA

OYEEAAAH!!!! NU KÖR VI!!! #Swedish1DFamily !!

Datum: 2011-08-15 | Tid: 18:49:35
Postat av Hjoppe

slängde ihop en snabbt!



kolla videon.. ::P

Datum: 2011-08-15 | Tid: 22:29:14
Blogg: http://hjopp3.blogspot.com/

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentera här:

Kom ihåg mig?